Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yazıklar olsun.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
(05-13-2012 05:10 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]
(05-13-2012 02:46 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]
(05-13-2012 02:41 PM)SemhKarabacak Yazılan: [ -> ]Hala takım korumasındasınız... böyle yaparak bi yerlere gelmeyi beklemeyin... biz türklerle kimse maç yapmak istemiyor neden mi ? Her şey ortada nedeni şikesi, kavgası bitmiyor Türk futbolununun... işte bu şekilde kirletiyorlar Türk futbolunu cahil insanlar çok. ve hala savunmayın böyle adamları yapmayın bunu

Takım savunması yok, Fenerbahçe daha büyük, Fenerbahçe'nin golu verilmedi vb. takımla ilgili hiç birşey söylemedim. Aksine 6s'ı tebrik ettim.

Ancak; olayları Fenerbahçe'nin başlattığını söylerseniz tepki gösteririm.. Fenerbahçe taraftarına laf ederseniz tepki gösteririm.

Bütün olayları polisin başlattığını gösterdiğimiz halde ısrarla Fenerbahçe taraftarına laf ediyorsanız art niyet ararım.

BURİ msn nesin git kaleci ihlal kurallarını oku bkaym bi sen kaleci degaj atarken onune gecemessin degaj atmak için elinden topu cıkarınca topa dokunamssın yaptıgın halde sarı kart ile cezalandırılmalıdır kural bu git bi futbol hakkında bilgilen cahil cahil konsup milletin canını sıkma yeterlan

Big Grin Big Grin

Sen kitap oku kardeş, okuduğunu anlamıyorsun.
Beyin Terksin O kadar AngryAngry Hadi Git mahalle macı oyna arkadaslarınla
(05-13-2012 05:40 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]Beyin Terksin O kadar AngryAngry Hadi Git mahalle macı oyna arkadaslarınla

ahjahaha Laflara bak beyin terk DASD:AS:DAS Sırf Gülmek İçin Mesajlarını Okuyorum Big Grin
Malesef hayvan sever biriym oyuzden seninle ugrasamıcam kbakmassn artık Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Bir Fenerbahçe aşığıyım fakat tabiki bazı taraftarların yaptığını desteklemiyorum.Yalnız şöyle bir gerçek varki bunların olucağını hepimiz biliyorduk.Ne gerek vardı o kupayı Kadıköyde vermeye.Kupayı alan daha sonra şampiyonluk gecesi düzenlensin ve o şekilde kutlamalarınıda yapsın.Yapılması gereken buydu.Herşey sonuçlanmış ve şike davası neredeyse kapanmışken siz hala neyin mmuhabbetini yapıyosunuz ben onu anlamış değilim...Trabzon maçında Burak oynamadı ve şu sıralar Burak'ın Galatasaray ile görüşme içersinde olduğuna dair haberler görmekteyiz.Bu ne peki ? Burak o maçta sakatmıydı sanki...Siz veya ben futbolda dönen yolsuzluklara aklımız ermez.Adamlar istedikleri gibi yönetiyolar işte bu bi gerçek.Şampiyonluk nasıl son maça kaldı zannediyosunuz siz...Herşey planlı işte.Uzun lafın kısası bazı Fenerbahçe taraftarının yaptıklarını kınıyorum tabiki ama polis taraftara öyle bir şiddet uyguluyor ki hiç bir insana yapılmıycak muamelere maruz kalıyorlar.Ee tabi buna sinirlenen taraftar ise bu şekilde güç gösterisinde bulunuyor.
Son olarak bizim taraftarımızı eleştiren galatasaraylı arkadaşlar 12 yaşındaki çocuğu bıçaklıyarak öldüren Galatasaray taraftarına ne diyceksiniz peki...O çocuğun suçu Fenerbahçe li olması mı .Hadi onu geçtim çocuk olmasını geçtim bu bir insan .Futbolu terör e çevirmenin mantığı ne ?
-Bir Fenerbahçe taraftarı olarak Galatasaraylı arkadaşları tebrik ederim...
Aykut 1.12 yasında değilmiş o cucuk 2. o cocuk olmemiş sapa saglam masallah foto rafı paylasıldı internette zaten dünde dediler trt1 de Yalan haberlere inanmayalım Ltfenn
@Atarespect Kupanın stadda kaldırılmasını Fenerbahçe ısrar etti ev sahibi avantajına güvenerek.Polisin dışardaki müdahalesi biraz sertti fakat kendi stadını yakmak ve polis otolarını devirmek manyaklık .Ayrıca 12 yaşındaki çocuk olayı feyk ve sakallarına kurban o çocuğun 12 yaşında maşallah.
bence kondinasyon olarak algılanmamalı herşey araştırılmalı ve bir sonuç ilişkisiyle sunulmalı
(05-13-2012 05:12 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Düzenlendi... Semih sen bari Sad

Aga ben sevmem futbol muhabbetini sırf bu şekildeki taraftarlar yüzünden de maç izlemem ama artık yeter bıktım ulan izlemek istiyorum GS FB maçını izlerken çok eğlendim seviyorum ama içimden gelmiyor bunlar yüzünden ve hala bu şekilde cahil insanlar yetişiyor... Yoksa benden pek maç muhabbeti duymazsın duyarsan da böyle olur :F

Ve şu anda hala o HAYVAN olarak adlandırdığım karaktersiz seyircilerden yana olan kişileri kutluyorum, her zaman bu şekilde cahilce devam edin. Bir gün o taraftarlardan Allah korusun ama en yakının çok zarar gördüğünde demek istediğimi anlayacaksın Burican.
Maçta görevli polislerin facebookta paylaşımları;

Kimin HAYVAN olduğu ortada sanırım...

[Resim: 5ujs3.jpg]
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler