(05-13-2012 01:41 PM)SemhKarabacak Yazılan: [ -> ] (05-13-2012 01:29 PM)resul1995 Yazılan: [ -> ]Polislerin 3 temmuzdan beri yaptığı müdahale pkk ya yapılsaydı terör falan kalmazdı bence hakeden ediyor
ama suç tff de kupayı saraçoğlunda vericez dersen bu olayların olacagını anlaman lazımdı kendileri kaşındılar
Suç TFF'de veyahut başka birinde olamaz. Suç taraftarlarda bitiyor... Bunu yedirmeleri gerekiyordu. Galatasaray hak etti ve kazandı ve bunun sevincini de yaşaması gerekiyordu ki müsade etmediler, delikanlı olsalarda susarlar çıkarlardı ama nerdeee... Ben GS'li değilim Beşiktaşlıyım fakat Galatasaraya hak verdim sonuna kadar! Maç içerisinde de gördük zaten tekme tokat oynadı resmen Fenerbahçe amaçları neydi bilemiyecem ama Galatasaray yine de saygınlığını korudu ve şampiyon olarak onlara gereken cezayı verdi çıkıp gittiler kadıköyden.
yav arkadaş bu bir ezeli derbi ya hangi takım kendi sahasında ezeli rakibine şampiyonlugu kaptırıp kupayı orda kaldırmalarını sindirebilir bunlar normal şeyler herkes biliyordu böyle olacağını suç tamamen TFF nin.
(05-13-2012 01:43 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Ufuk ve arrivederci; eksik bilgi vererek, yanlış bilgi vererek insanları kandırıyorsunuz. Size de yakışan bu zaten. 
He he. 
Ben 8jl'lıyım ama 6s'ı tutuyorum,
Ben Ts'liyim ama 6s'ı tutuyorum...
Anladık yahu hepiniz bukelamunsunuz. 
İşte kapasite meselesi.. Ben Beşiktaşlıysam Galatasarayı tutmuyorum şampiyonluk maçında Türk futbolunu rezil etmediği için tebrik ediyorum. Şikelerden sonra bi de sahada futbolculara saldırmıyor GS en azından.
Bu konuyu da sapıtan bir Fener taraftarı tebrik ediyorum kendisini.. Sizin gibiler yüzünden Türk futbolu bu halde çocuk.
Sabahtan beri BuRi adlı arkadaşın yazdığı tüm mesajları okudum. Birinde mantıklı bir şey göremedim.
Bak Alex'e tebrik ediyor çünkü onların ülkelerinde bizim ülkemizdeki gibi değil... Takım iyise sevinecek ve ona karşı takımın taraftarları da futbolcuları da saygı duyacak, eğer bunu yapmazlarsa cezasını çekecek o yaktıkları stadın, kırdıkları oturakların, ters çevirdikleri polis arabalarının, bıçakladıkları kişilerin ve şehri birbirine katan taraftar kılıklı magandaların.
Neyse evrim geçirememiş bir fenerliyle daha fazla konuşup saçmalıklarına ortak olmak istemiyorum.İçinde bulunduğun ruh haline veriyorum bu yazdıklarını.

(05-13-2012 02:10 PM)edizgorkemakinci Yazılan: [ -> ] (05-13-2012 02:06 PM)BuRi Yazılan: [ -> ] (05-13-2012 02:00 PM)SemhKarabacak Yazılan: [ -> ] (05-13-2012 01:43 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Ufuk ve arrivederci; eksik bilgi vererek, yanlış bilgi vererek insanları kandırıyorsunuz. Size de yakışan bu zaten. 
He he. 
Ben 8jl'lıyım ama 6s'ı tutuyorum,
Ben Ts'liyim ama 6s'ı tutuyorum...
Anladık yahu hepiniz bukelamunsunuz. 
İşte kapasite meselesi.. Ben Beşiktaşlıysam Galatasarayı tutmuyorum şampiyonluk maçında Türk futbolunu rezil etmediği için tebrik ediyorum. Şikelerden sonra bi de sahada futbolculara saldırmıyor GS en azından.
Bu konuyu da sapıtan bir Fener taraftarı tebrik ediyorum kendisini.. Sizin gibiler yüzünden Türk futbolu bu halde çocuk.
Tarafsızım diyerek konu açıyorsun ve Fenerbahçe'ye etmediğin laf kalmıyor.
Affedersin fakat sen kaç mesajdır etmediğini bırakmasan biz hiç böyle şeyler söylemeyecektik?
Ben 6s'e laf etmedim. Aksine onları tebrik ettim. Mesajlarımı okuduğunu söylüyorsun ancak belli ki okumamışsın.
Ben polise tepki gösterdim. Olayların polisin başlattığını söyledim. Resim ve videolarla bunu kanıtladım. Ancak hala Fenerbahçe'ye ve taraftarına yönelik mesajlar yazılıyor.
(05-13-2012 02:14 PM)SemhKarabacak Yazılan: [ -> ]Bak Alex'e tebrik ediyor çünkü onların ülkelerinde bizim ülkemizdeki gibi değil... Takım iyise sevinecek ve ona karşı takımın taraftarları da futbolcuları da saygı duyacak, eğer bunu yapmazlarsa cezasını çekecek o yaktıkları stadın, kırdıkları oturakların, ters çevirdikleri polis arabalarının, bıçakladıkları kişilerin ve şehri birbirine katan taraftar kılıklı magandaların.
Olayların sorumlusu polis. Taraftan her iki takımıda alkışlarken durduk yere gaz bombası attılar.