Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yazıklar olsun.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
(05-14-2012 01:42 AM)BuRi Yazılan: [ -> ]Maçta görevli polislerin facebookta paylaşımları;

Kimin HAYVAN olduğu ortada sanırım...

[Resim: 5ujs3.jpg]

sonrada neymis vay efendim fenerliler polise saldirdi diye forumda aylak aylak dolaniyor. ipini koparan fenere saldiriyor
Bu daha geniş hali..
Boş geçmemişler, tebrik etmek lazım.

[Resim: 401765_10150862504516107_548951106_98409...8257_n.jpg]
(05-14-2012 01:42 AM)BuRi Yazılan: [ -> ]Maçta görevli polislerin facebookta paylaşımları;

Kimin HAYVAN olduğu ortada sanırım...

[Resim: 5ujs3.jpg]

Mademki milletine devletine vatanına o kadar düşkünsün o zaman bu vatanın polisini kötülemeye çalışma bir şey olduğunda 155 polis imdat deme kendin hallet işini ve ben buna inanmıyorum hiç bir polis dövdüm diye yazmaz o facebooka meslekten ihraç edilir. 2 güne üst taraflar bilir yani...
Hala inanmıyorum diyor.

Daha önce twitter'da bir başka polisin yaptıkları vardı, yine facebookta maçtan sonra polislerin Fenerbahçe taraftarına ettikleri küfürler var. Anadan giriyorlar, bacıdan çıkıyorlar. Bunların hepsinin kanıtı mevcut... Onlara hiçbir şey olmaz. Çünkü onlar milletin polisi değil, cemaatin askerleriler...

Keşke her şey senin düşündüğün kadar, hepimizin istediği kadar temiz olabilseydi.

Bak milletin polisi aşağıda;

[Resim: 5v04s.jpg]
Haberlere inanmayan arkadaşımız bir anda haberlere inanmaya başladı çünkü haberler senden yana o da güzel Smile
(05-14-2012 01:07 PM)SemhKarabacak Yazılan: [ -> ]Haberlere inanmayan arkadaşımız bir anda haberlere inanmaya başladı çünkü haberler senden yana o da güzel Smile

Sana diyecek bir şey bulamıyorum.

beyfendi
taraftar neden boşu boşuna saldırsın peki ?
Şampiyon olamadık diye saldıracaklarını sanmam ben bir beşiktaşlıyım burada fenerlilere tamamen olmasada hak veriyorum.
İlk önce moderatör arkadaşlarımıza şunu soruyorum : Forumda birine beyinsiz demek yasak mı ? Buri arkadaşımız için yaratılmış bu kelime o yüzden soruyorum totos.gif Sen bu ülkede yaşıyorsan bu ülkenin ekmeğini yiyorsan sırf renkli sevgiler için devletin polisini yerin dibine batırmazdın. Sen ne kadar düşünme özürlü birisin ya ? Polisin iyi-kötü olma durumunu daha önce terörist yandaşlarıyla facebook'ta tartışmıştım bir de şimdi tartışıyorum o derece geldiniz artık ! Ne dersek diyelim senin yine diyeceğin şey polisler bize saldırdı olacak o yüzden düşünme yeteneği olmayan birine bu kadar yorum çok diyorum ve kupayı müsait bi' yerine gönderiyorum güle güle Big Grin
Yazık BVe Ahlaksızlıktır
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler