Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: yeni gelen patch kime yaradı ve kim mutlu ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
evet arkadaşlar başlıktada dedigim gibi bu nasıl bir patch bögle gamersfirst kazıgı diye buna diyorlar heralde millet 1 ay beklesin güzel bölümler araçlar ve silahlar için hatta aramızda red sign için bile gelir demişti fakat sadece kupon eventi yenilendi (yeni silahta yok 2 önceki kupon eventinin aynısı) oradaki reklama bakmayın bıcaklı ak47 falan yok bildigin ak47 acog gelmiş yani hiç umut ettigim gibi cıkmadı sizin görüşleriniz nelerdir ?
herkes lag hiç mutlu degilim
Pazar alanına satılmak üzere ucuz ve iyi itemler gelmiş Smile
yav kardeş sen bırak pazar alanını biz colt la bile charıot ındırıyoruz şöyle bir pow kamp oda olmadı re sign oda olmadı day one gelse olmazmı sanki
Evet aynı kişi ve yine patch sonrası aynı konu... bu tür patchlerin bir zamanı ve bir sırası var bol keseden atmak kolay ama o dediklerin için altyapı gerek o dediklerin bir patch ile gelse emin ol kasmanın lagın babasını görürsün o zaman.
ben bi oyun attım pingim dusuk olmama rağmen lag vardı baya hem bende hem diğer oyuncurlarda
metehan sen hep böglemi olcan kardeşim sanki g1 de çalşıyorsun ögle bir konusuyorsunkı sanki adamlar tek kişi gelişitiriyor oyunu
Evet g1de çalışıyorum?
he aferim sana alkışlayalımmı hadi gm sen ismini söglede görelim türk gm mi varmış acaba ?
millet 1 ay bekliyor diyorsun da oyuna senden başka bu kadar bekleyen yoktur bence, dandik oyuna patch gelse ne yazar oyun aynı oyun
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler