(03-16-2012 07:29 PM)masteng_32 Yazılan: [ -> ]he aferim sana alkışlayalımmı hadi gm sen ismini söglede görelim türk gm mi varmış acaba ?
G1de çalışıyorum dedim adminim demedim

tamam kardeşim iyi aferim

de sahiden yani patch yapcaklarsa uzun süreli adam akıllı bişi yapsın lar sonuıçta tek kişi çalşımıyorlar degilmi 1 ay neler neler yapılır ama neyse

O dediğin mapler geldiği zamanda bu sefer başlarsın oyun kasıyor diye. Adamlar ne yapsa yaranamıyorlar arkadaş. Sen satın al g1'i mesela güzel olur, nexon'dan satın al bakalım o altyapının dosyalarını falan onlarla uğraş. Hoş olur demi

yav kardeşim benim pc kasmaz siz onu dert etmeyin olsa sizce güzel olmazmı yani bizim suçumuz ne

(03-16-2012 07:43 PM)masteng_32 Yazılan: [ -> ]yav kardeşim benim pc kasmaz siz onu dert etmeyin olsa sizce güzel olmazmı yani bizim suçumuz ne 
pc'si kasanlar ne olacak bencil düşünme (:
Bence sizlere oyundaki haritalar yetmediği için böyle konuşuyorsunuz. Biz oyuna ilk başladığımızda oyuncular sürekli Marien, Cadoro, Velruf gibi haritalarda oynarlardı, biz de dahil. Hatta Velruf haritasında bug var idi, bu nedenle pek tercih edilmezdi. Onun dışında Marien, Cadoro gibi haritalarda bir sorun yok idi.
Biz de zamanında çok bekliyorduk, fakat oyunda var olan şeylerin güncellemeleri yapılıyordu. Bu iyidir. Oyunda büyük bir değişiklik zamanında yapıldı, bence bu şimdilik yeterli.
(03-16-2012 07:35 PM)masteng_32 Yazılan: [ -> ]tamam kardeşim iyi aferim
de sahiden yani patch yapcaklarsa uzun süreli adam akıllı bişi yapsın lar sonuıçta tek kişi çalşımıyorlar degilmi 1 ay neler neler yapılır ama neyse 
1Kişi çalışmıyor ama o mapin en basit gölgeyi bile çizip kodlamak zorunda en basit kodlamada event o yüzden bunu yapıyorlar
(03-16-2012 07:51 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Bence sizlere oyundaki haritalar yetmediği için böyle konuşuyorsunuz. Biz oyuna ilk başladığımızda oyuncular sürekli Marien, Cadoro, Velruf gibi haritalarda oynarlardı, biz de dahil. Hatta Velruf haritasında bug var idi, bu nedenle pek tercih edilmezdi. Onun dışında Marien, Cadoro gibi haritalarda bir sorun yok idi.
Biz de zamanında çok bekliyorduk, fakat oyunda var olan şeylerin güncellemeleri yapılıyordu. Bu iyidir. Oyunda büyük bir değişiklik zamanında yapıldı, bence bu şimdilik yeterli.
aynen öyle az ile yetinmiyen coğu bulamaz

bence yetersiz bari hero mod kaldırılmasaydı oyuncular bazı sürekli degişiklik ister bende onlardan biriyim
youtubeden koredeki yeni modları izlerken her insan ister su bizim warrock ta olsa misali yani yeni harita degil yeni mod arayışlarındayım