Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: yeni gelen patch kime yaradı ve kim mutlu ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
O hero mod yüzünden g1'in yemediği laf kalmadı. Yok lag yapıyor, kasıyor diye en sonunda kalktı. Ayrıca, üstünde çok çalışılması gereken bir konu bu eğer yarım yamalak koyarlarsa illegale kaçacak sürüyle oyuncu var.

Erdem Döşer

Bu patch için uğraşmamışlar hiç .
bu kadar eleştiriyosun belliki bıkmışsın o zaman neden oynuyosun hala Smile
hem bıkkınık veriyor ama oyunda beni çeken bir şey var Smile
o zaman şikayet yok Smile
(03-16-2012 08:10 PM)masteng_32 Yazılan: [ -> ]hem bıkkınık veriyor ama oyunda beni çeken bir şey var Smile

İlgi alanlarını başka şeylere kaydır bence, mesela çık dışarı gez toz. Yüksek bir yere çık ne biliyim bağır içini dök. Belki benim gibi manyak bir tip değilsindir ama hayat sadece oyundan ibaret değil bunu çok geçmeden anladığım için kendimi iyi hissediyorum. şu an haftada 15 dk anca oynuyorumdur bunu belki hiç, kaybım var mı yok. Kurtul şu illetten bence
yok kardeşim bağımlı degilim günde en fazla 1 buçuk saat falan her zaman girsem aynı şey ondan şikayetçiyim sadece Smile
Konuşmalarında belli nasıl bir kişiliğe sahip olduğun Smile Patch konusuna gelirsek isek uğraşmamışlar belli ama her zaman az ile yetinmeyi bileceksin ben isterim ki WarRock'ta lagın olmaması Fifa Online de adamlar 50 Kb hız ile başka ülkede ki adamlarla oynuyor 0 lag bizde ise 800 Kb hıza sahibim lagtan geçilmiyor ortalık her şey yavaş yavaş geliyor mesela Chapter 3 daha tamamlanmadı taksit taksit geliyor birazcık sabır..
Gayet başarılı bir patch.Adam sana kupon eventi yapmak zorunda degıl pınk sılahları zaten verdı+ kupon event yaptı.Üstüne genel olarak premıum uzerınden hesaplanırsa %80 lere varan ındırımlı bir premıum paketı geldı yannda ekstra dan 2 farklı paket daha geldı.Sen hala memnun degılsen.İntahar et beyfendi beyfendi
(03-16-2012 08:22 PM)masteng_32 Yazılan: [ -> ]yok kardeşim bağımlı degilim günde en fazla 1 buçuk saat falan her zaman girsem aynı şey ondan şikayetçiyim sadece Smile

sen günlük 1.30 dakika oynuyorsan ben oyunu bırakırım (:
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler