Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: yeni gelen patch kime yaradı ve kim mutlu ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Bu patch'i 2 farklı şekilde değerlenidrebiliriz.Hack sayısı azalmış pr0 diye tabir edilen elemanlar tersten k/d kasar olmuslar.Diğer yandan lag varmış gibi geç ölüyor karşınızdaki kişi.Genel olarak iyi olmuş bi kaç gün hacksiz oyun güzel olur.
konunun başlığını okudum ve ben mutluyum. İyiki yeni patch geldi. Her konuda şu lanet korean warrocku övenlerden, korea warrock ile bizimkini yarıştıranlardan bıktım. Bu bir yarış değildir. Daha şu 4v4 khalide 2 tane m14 atınca i7 pc kasıyor sen bide demişsin geniş alan 8v8 zombi oyun modu gelsin. O patch gelince bu oyun niye kasıyor diye konu açmayı bileceksiniz. Ayrıca hiç de uğraşmamış değiller:
Yeni karakter eşyaları gelmiş.
2 side hesaplı çok güzel paketler pazar alanına gelmiş.
Üstüne üstlük kupon etkinliğini kaldırmak yerine değiştirmişler. Bence bu bile büyük bir incelik.
En azından kupon ödüllerinden mp7a1 kalkmış. Koşmayı bilmeyen tipler mp7 ile milletin kalıbını duvara çıkarırken sinir olmayacağız artık....
en azından 1-2 gün hacksiz oyun oynucaz buna da şükür...
arkadaşlar öncelikle önceki cevaplarda nasıl bir kişiliğe sahip oldugumu çözen bir kişi var cevap bekliyorum

ayrıyetten pasif oyun oynanmaz afedersiniz ama mal gibi 1 aydır hiç birşeysiz hackler cirit atarak geziyor bizde hala ama hala oynuyoruz

2. bir şey günde 1 bucuk saat oynuyorum bunu diyen arkadaşa kanıtlamak zorunda degilim

iyi akşamlar
Madem 1.5 saat oynuyorsun niye kafana takıyorsun? item almadan bile oynanabilir.
tek kasılmıyorumda ondan günde 1.5 saat ben + abim yoksa 48 lwl presiz cok zor Smile
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler