Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 12.01.2012 Hesabı kapatılanlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
la bende yemişim hesabınız kapatıldı diyo clanca ban yemisiz Big Grin
Geçmiş olsun beyler. Kurunun yanında yaşta yanıyor
yaşlardan biride benim
bırak hack açmayı normalde düzgün oynayamıyorum
bide ban yedim bu kd hack açmış halimse
doğru bi karark olmuş
fakat gold pre hacki tesbit edilmiş bu yüzden bütün preler banlanmış 1 haftaya kontrol edilip açılır dediler
doğruluk payı varmı birileri kafamı buluyo
Hesabım ban yemedi oyuna para yatırmıyorum zaten banlansa da sorun olmaz.Umarım haksız banlananların hesabı düzelir
bnde banlan mışım geri gelecezmi peki bnim çarda bayağı para vardı Angrytotos.gif
lan zaten beni ve diyer haksiz yere ban yiyenlerin emekleri paralari haram olsun bizi her kim bloced yaptiysa ALLAH BELASİNİ VERSİN HER KİMSE lan 1 yildan beri oynuyorum hack veya hile yapmadiğim halde bide salak gibi her ay gold pire g1 aliyorduk şimdi bu oyunu oynarsam ....... yapsinlar beni alsinlar oyunlarini...... yapsinlar bir taraflarinaaaaaa
peki çarlarla siteye nden giriş yapılıorr????
ban yıyen herkez sınırlı fakat gencler warrockun yerı ayrıdır bı dort bes ay oynamaz baska oyunlarad yonelır sıkılır sonunda tekrar donersınız elbet ve ıcınız rahat olsun haksız ban oldugu ıcın hesaplarınız acılacagına emınım duzgun bır sekılde ıngılızce tıcket hazırlar ve kendınızı dogru duzgun bır sekılde anlatırsanız hesabınızı gerı cok rahat sekılde alırsınız kı onlarda haksız ban oldugunun farkındalardır bende uc yıl cok duzgun bır sekılde oyunu oynadım zamanında flag da kasanı swap yapanı antı kıcklı oyundan atılmayan adamı yok opksı lagı walhackı bıtmek bılmedı hem duzelecek dendı cphtr2 dedıler 3 geldı besı gelse degısecek bısey yok hacksıldpro degısmedı gıttı sonrasına ıtem hackı osu busu derken power levelı bı cıktı ben artık dellendım 69 levelde ılk defa hıleye bulastım yeter abı enayımıyız dedım 79 level kasıp sattım oyunu sıldım bı ay once tekrar basladım opk ıle kastım +21 olup opkyde bırakıp pcyı formatladım benım hesabım ban yemedı yanı kısacası yese benımkı yerdı haklısınız sucunuz yok dogru duzgun ıngılızce bılen bı arkadasınızla guzel bı tıcket hazırlayın ve hesabınıza harcadıgınız butun kodları tek tek yazarak gonderın kodlarınız elınızde yoksa xgame vs hangı sıteden aldıysanız esn codelerı talep edınız xgame sagolsun verıyo basıma bı ara geldıgınde esn codelerı ordan almıstım guzel bı tıcketle hesabınıza kavusursunuz oncelıklı musderı hızmetı sızı kurtarır gold prelı uyeler ve g1 fazla mıktarda para yatıran arkadaslar tabıkı oncelıkle ama bu oyun duzelmez game fısdın daha ıyı para kazandıgı oyunu cok warrock gerılerde pach bıle atmaya usenır hale gelmısler ıkı hafta olacak pach atacakları yok ya yazılacak okadar cok sey varkı bu oyun ılk cıktıgı gunden berı oynuyorum ama harbı doluyum bı konussam fena konusacagım kelımeler yetmıyo varın gerısını sız anlayın saygılarla herkeze ıyı geceler arkadaslar
(01-16-2012 12:12 AM)bitim1234 Yazılan: [ -> ]peki çarlarla siteye nden giriş yapılıorr????

ticket atılmamasının önlemi toplu banlarda genelde olur Smile
According to our logs, this account has been found using illegal third party tools.
ben bilmiyorum adamlar biliyo iyimi
delil ispat sistemi de yok sonuçta osurdun ondan kapattık dese ne diyeceksin
haram zıkkım olsun
daha da paralı oynarsam bundan sonra bende hack açıcam
enayimiyim
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler