01-12-2012, 12:31 PM
01-12-2012, 12:38 PM
geçmiş olsun charı banlanan arkadaşlara.Genelde hep Türkler hedef alınmış.
01-12-2012, 12:52 PM
(01-12-2012 11:56 AM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Alper'in hesabına mod olmadan önce birileri giriyordu sanırım orda birşeyler dönmüş olabilir
Takibe o kadar uzun süre önceden başladıklarına eminmisin yoksa bu Hızır'ın gitmeden dediği günden sonra başlaması gerekmezmi? (Yani powerlevellerin düştüğünden sonra)
Sherlock
01-12-2012, 01:03 PM
Yakalamışlar =( Olm saçmalık lan. Bunca yıldır sebepsiz banın olmadığını savunmuştum. Bu kadarı fazla. Resmi foruma 3-4 aydır girmiyordum, oyuna da yılbaşında geri döndüm sınavlarımı verdikten sonra, resmi foruma yine girmedim K2 Türkiye ofisini kapattığı için. Ne yapmaya çalışıyolar anlamış değilim ama Uğur abi' nin dedikleri şimdi anlam kazanıyor bende. Muhtemelen hesaplar açılmaz, yapacak bi' şey yok. Üstüne bi' bardak soğuk su içelim panpalar. Her işte bi' hayır vardır, oyuna girmek için bi' sebebim kalmadı benim an itibariyle. K2 ye hakaret etmedim bugüne kadar ama şimdi söylüyorum ki Allah belanızı versin.
01-12-2012, 01:05 PM
Oynun fisi cekiliyor iste K2 tarafından.Ilerki aylarda da devamı gelecek.Trwarrior ile Fredy505'in ne alakası var yani hack ile. MvPcomertin ne alakası var adamın 50 tane Gameplay videosu var biliyorsunuz ve daha bircok kisi.Warrock'un sonu getirtilmeye calısılıyor K2 tarafından.Simdi Warrock buyuyor hergun oyuncu sayısı artıyor diyenler cıkmasın.
01-12-2012, 01:21 PM
Bende banlananlar arasındayım. Bu nasıl iştir anlamadım. O kadar para verdik pre çektik. Haram olsun verdiğimiz paralar. Warrock dışında oyun onamıyorumki başka oyunların hackleri bulunsun bende. Ne saçmalıktır bu ! Ayıptır ya...
01-12-2012, 01:25 PM
Türkiyeden bilinmiş ve usta oyuncular banlanıyor ne iş?
01-12-2012, 01:26 PM
En azından banlanacak charım yok 
Alper senin hesabın da mı banlandı ? Yoksa sadece görevden mi alındın ?

Alper senin hesabın da mı banlandı ? Yoksa sadece görevden mi alındın ?
01-12-2012, 01:28 PM
(01-12-2012 01:05 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Oynun fisi cekiliyor iste K2 tarafından.Ilerki aylarda da devamı gelecek.Trwarrior ile Fredy505'in ne alakası var yani hack ile. MvPcomertin ne alakası var adamın 50 tane Gameplay videosu var biliyorsunuz ve daha bircok kisi.Warrock'un sonu getirtilmeye calısılıyor K2 tarafından.Simdi Warrock buyuyor hergun oyuncu sayısı artıyor diyenler cıkmasın.
: )) 50 adet diyorsun onunla neden bağdaştırıyorsun anlayamadım birolun çarı banlanmış
şafağın çarı banlanmış arrivederci bu arkadaşın kankisinin banlanmış ilginç olaylar var çok küfür ettiğiniz varya ertunqa hck dediğiniz o banlanmamış bu arkadaşında 100 yakın videosu var oda yarın öbürgün banlanır demekki video ile alakalı değil mevzu veya hck ile hiç değil istedikleri zaman istediklerini yapma yetkiye sahipler kimse boş boş yorum yapmasın adamı olan açtırı çarları ben kimseye hck demiyorum üzüldüğüm biri var onada kırgınım ama olsun yinede severim düzgün adam alperin çarına üzüldüm sadece inşallah açılır .01-12-2012, 01:42 PM
Video olayı bambaşka bi' şey onu karıştırmamak gerek.Bu konu tartışma bile çıkarabilir.Her önüne gelen muhalefet olmaya başladı.
Ban olayına gelince, bu saatten sonra devam edermiyim bilmiyorum, zaten bayağıdır girmiyordum oyuna.Sadece Alper'in hesabına üzüldüm, devam etsek dahi MvP adıyla devam etmenin bi' anlamı kalmadı diye düşünüyorum.Zaten clanda warrock oynayanda kalmamıştı, 3 kişi dışında.
Ban olayına gelince, bu saatten sonra devam edermiyim bilmiyorum, zaten bayağıdır girmiyordum oyuna.Sadece Alper'in hesabına üzüldüm, devam etsek dahi MvP adıyla devam etmenin bi' anlamı kalmadı diye düşünüyorum.Zaten clanda warrock oynayanda kalmamıştı, 3 kişi dışında.