Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 12.01.2012 Hesabı kapatılanlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Stats'a bakınca muallakta kalıyorum.Belli başlı clanlara baktım online oyuncularını kontrol ettim çoğu tanıdık bildik klanlarda banlanan kişi sayısı 3-4.Tam diyorum gene yanlışlıkla banlananlar olmuş g1 hata yapmıştır.Sonra bakıyorum bir diğer clana 1 tane bile banlanan hesap yok.Bu çelişkiden nasıl cevap çıkar şimdi?

@kosovalı
Kankimin ne kullandığını biliyorum TR serverında oynaması için.O yüzden diğerleri hakkındaki yorumlarım kesinlik kazanıyor onun durumuyla.
Benim düşüncem şu geçmişte herhangi bir şey yapmış olabilirlermi düşüncesine girdim başka hesap üzerinden hack açma felan gibi?
Kazasız belasız bu blokeleride atlattım. Fakat TrWarrior'a gerçekten üzüldüm. Türkiye serverindeki en eski charlardan biriydi. Asla inanmam onun hack olduguna. K2 yine hatalar yapıyor.
Size yemin edebilirim , bugün haksız yere ban yiyenler daha çok. Ben 3 aydır 1 aylık goldu afedersiniz gt zoruyla aldım. o kadar kastım . Silah aldım para verdim . Şimdide daha yeni oyuna başlarken banned. Hadi oda 1-2-3-4-5 opk koşuuuun ! Hangisi ban yer ki . Benim hakkım helal değil . Haram olsun .
(01-12-2012 02:44 PM)leg3ndwarrior Yazılan: [ -> ]Hadi oda 1-2-3-4-5 opk koşuuuun ! Hangisi ban yer ki . Benim hakkım helal değil . Haram olsun .

beyfendi
Zaten banlananlar oyunu bırakacakmış mış mış iyi olmuş ozman Big Grin oyunda kirlilik yapanlar gitmiş ...
(01-12-2012 09:37 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]
(01-12-2012 09:32 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]benim hesapta kapatılmış yazıklar olsun Big Grin

Bilgisayarında başka bir oyunun hack'i varsa veyahut oyun açıkken arka planda çalışan şüpheli program varsa bunlarlada hesabın kapatılmış olabilir ama adminler bunun geleceğini aylar öncesinde söylemişti ben her ne kadar ihtimal vermesemde.

Ya Lanet olsun.Transformice hackı vardı bende küçük bişey otomatik adam toplamak için.O yüzden 50tllik çarımmı gitti.Neyse önemli değil birdaha oynamıyıcam zaten.
(01-12-2012 04:00 PM)SerkanErsoy Yazılan: [ -> ]Zaten banlananlar oyunu bırakacakmış mış mış iyi olmuş ozman Big Grin oyunda kirlilik yapanlar gitmiş ...

Tabi Seko'cum aynen öyle..
ben hakc kullanmadım hiç bir zaman benim neden çarım kapatılıyor bunu anlatsın adminler bana. şimdi ne yapabilirm arkadaşlar yardımcı olun lütfen
inş bende banlanmısımdırda para yatırmayı bırakırım xD
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler