Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 12.01.2012 Hesabı kapatılanlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Bir çok kişi banlanmış Smile jericho'dan size duyuru var.
Kısaca özetliyim durumu.Oyun serverlarına lag girdiği günden beri gamefirst çalışmalarına başlamış hack kullananları tespit etmekle uğraşıyordu oyundaki lagda bu nedenledir herhalde.Bilgisayarınızda hack ve 3.parti program varsa sistem bunu tespit etti hileciler ağa takılmış oldu.Son birkaç hafta oyuna girmeyenlerin hesabı paçayı kurtardı.Aklımda kesin hack dediğim hesapları kontrol ettim ve gamefirst'ün yanılmadığını gördüm.Banlananlar arasında 2 tanede moderatör var jericho'nun açıklamasına göre moderatörlükleride alınmış.Umarım geçen sefer powerlevelleri affettikleri gibi affetmez bu sefer oyunun düzeldiğini görürüz.Elbette gamefirst oyuncu kaybı yaşıyacaktır umarım temiz bir warrock için milat olur.

http://forums.gamersfirst.com/topic/2456...gment-day/
Jericho;
Kubek and TrWarrior were caught using hacks in the past. We have removed their moderator status. Cheating is not tolerated and this should tell you how far we are going to uphold the law

[Resim: 2mzla37.jpg]
Benim hesapta kapatılmış. Neyse pek fazla üzüldüm diyemem,iyi oldu aslında,manayla oyunu bırakırım Smile
benim hesapta kapatılmış yazıklar olsun Big Grin
(01-12-2012 09:32 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]benim hesapta kapatılmış yazıklar olsun Big Grin

Bilgisayarında başka bir oyunun hack'i varsa veyahut oyun açıkken arka planda çalışan şüpheli program varsa bunlarlada hesabın kapatılmış olabilir ama adminler bunun geleceğini aylar öncesinde söylemişti ben her ne kadar ihtimal vermesemde.
(01-12-2012 09:37 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]
(01-12-2012 09:32 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]benim hesapta kapatılmış yazıklar olsun Big Grin

Bilgisayarında başka bir oyunun hack'i varsa veyahut oyun açıkken arka planda çalışan şüpheli program varsa bunlarlada hesabın kapatılmış olabilir ama adminler bunun geleceğini aylar öncesinde söylemişti ben her ne kadar ihtimal vermesemde.

ne hacki ben en az 3 aydır oyun oynamıyorum Smile 2008de punkbuster kurbanı oldum açamayız dediler bu seferde jericho kurbanı mı oldum Smile
Benim oyun açıkken sadece face,wTR ve ts açık. Zaten Warrock' tan başka da oyun oynamıyorum ki onların hack dosyası olsun.Çok saçma bence. Ama ben pek üzüldüm diyemem. Zaten oyunu bırakmaya çalışıyordum,buda bir neden oldu.
Alper mi =D adhakjahdk =D Ne alaka lan =D
(01-12-2012 11:52 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Alper mi =D adhakjahdk =D Ne alaka lan =D

Sadece Alper mi ? Biz ne alaka lan Smile

Burak Kandöker

Alper'in hesabına mod olmadan önce birileri giriyordu sanırım orda birşeyler dönmüş olabilir
(01-12-2012 11:52 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Alper mi =D adhakjahdk =D Ne alaka lan =D

bu oyun alper malper dinlemez ^^
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler