Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR vede K2Pixel Buluşması
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Arkadaşlar bu Hafta içinde WarrockTR vede K2Pixel arasında bir buluşma gerçekleşecektir. Bu buluşmaya Neo'da katılabilir.

Bu hafta içinde Pixel'in uygun olduğu bir günde oda açacağız vede hep birlikte Warrock oynayacağız. Bu kıyağı sadece WarrockTR üyelerine sunuyoruz =) =) Fakat son günlerde çok modadırki millet Admin'ler ile görüşüyor =) Lakin biz ( WTR ekibi üyeler olmaz Tongue ) Pixel vede gelebilirse NEO'ya oyun ile ilgili sizin sorularınızı soracağız.

Benim kafamda zaten belli başlı sorular var. Fakat sizinde içinizde kalmasın sorularınız =) =) Normalde kıvrak cevap verirler bazı konularda ama bizim aramız iyi olduğundan daha çok bilgi veren cevaplar alacağız.

Uzun lafın kısası buradan sormamızı istediğiniz soruları yazın. Ben aralarından güzel olanları seçeceğim.

Saygılar WTR Ekibi.
benim ilk söğliyeceğim şey opsler in düzelmesi ve eski günlere dönülmesi ve ve ayriyeten şu hacklerden bir an önce nası olacaksa kurtulunması
Hackler bir gün bitecek mi ve biz bunu görebilecekmiyiz?
Ops Sistemin Gelmesi Hacklerin Tamamen Ve Tamamen Kalkması Smile
Hack ile ilgili sorununuza bir nebze de olsa cevap niteliği taşımakta olan bu konuya bakmanızı öneririm. Smile
Şimdi uzulerek soyluyorumkı hackler tamamen kalkmaz kalkar bır surelıgıne ama cok zor tamamen kaldırmak turkler her bulastıgı oyuna hackı sokuyor fakat tek turk degıl bunu yapan yabancı acız ınsanlarda war her neyse farkla yanıt vermek gerekırse soyle dusundum hacklere ızın verılsın ama su sekılde hack acıp gırenler gırsınler ama onları bır hack serverıne atsın yanı hack serverı olsun hackler hacklerle ayrıca hackle kasılan expler ıslenmesın yanı kaldıgı yerde devam etsın hacksız gırenlerı ıse otamatık turk serverıne atsın rahat rahat oynasınlar kı emınım boyle bır sıstem gelıstırırlerse hack kullananların yarısından cogu bırakacaktır ayrıca herkez durust oynamaya calıscaktır ( bu sadece kısısel bır gorus) Saygılarımla... Smile
(01-27-2010 03:01 AM)xellsaiser Yazılan: [ -> ]Şimdi uzulerek soyluyorumkı hackler tamamen kalkmaz kalkar bır surelıgıne ama cok zor tamamen kaldırmak turkler her bulastıgı oyuna hackı sokuyor fakat tek turk degıl bunu yapan yabancı acız ınsanlarda war her neyse farkla yanıt vermek gerekırse soyle dusundum hacklere ızın verılsın ama su sekılde hack acıp gırenler gırsınler ama onları bır hack serverıne atsın yanı hack serverı olsun hackler hacklerle ayrıca hackle kasılan expler ıslenmesın yanı kaldıgı yerde devam etsın hacksız gırenlerı ıse otamatık turk serverıne atsın rahat rahat oynasınlar kı emınım boyle bır sıstem gelıstırırlerse hack kullananların yarısından cogu bırakacaktır ayrıca herkez durust oynamaya calıscaktır ( bu sadece kısısel bır gorus) Saygılarımla... Smile

TS'den cevabı verdim ama okuyan arkadaşlar için birde burdan cevap vereyim. K2'Nin elinde hack yapanları bir servera atacak sistem olsa direk banlar zaten Big Grin

Bunun dışında arkadaşlar OPS ne zaman gelecek nasıl olacak gibi klasik sorular zaten sorulacak. Daha detay sorular sorunuz.
Biz'de gelebilcemiyiz bu odaya..
Öncelikle clan sisteminin bir an önce yenilenmesi ve register gelmesi . 2. hergün odaları bi admin görevlendirip denetlemesi çok güzel olur böylelikle . Hack açan kişiler korkuya ve şüphe düşer ve hack açamaz . Aklıma geldikce yazarım oyun oynuyorum Big Grin
Önce Biz WTR ekibi olarak soruları soracaz sonra size odayı açacaz. Artık kaç kişi gelebilirse =)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler