(01-27-2010 01:03 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (01-27-2010 12:52 PM)TolgaCevik Yazılan: [ -> ]K2 Network neden War Rock'a değer vermiyor Knight Online'nin yanında küçük bir oyun olduğu için mi ? Değer vermediğini nereden çıkarıyorsanız diye sorucaksanız. Türkiye'de hayla bir sunucu yok. Daha önce gelicek diye garanti verildi ama yok. Daha önce İstanbul Taksim'de yaptığımız yüz yüze konuşmalardada bir çok şey konuştuk K2 ile yüzyüze ama bunlardan sadece War Rock türkçe olması gerçekleşti geri kalan hiç bir şey gerçekleşmedi vede uygulamaya koyulmadı neden acaba ?
1 soru daha soracağım. War Rock'un her geçen gün oyuncu kaybettiğini biliyorlar ve neden Hack ve Laga karşı bir önlem alamıyorlar ?
Aslında Warrock her geçen gün dahada büyüyor vede daha çok üye alıyor ama bunların 2 sebebi var.
1-) sebeb warrock k2 nin oyunu değil DE'Nin oyunu,
2-) Warrockda lag yok sadece bizim gibi interneti vasat vede kasti lag yapılan serverlarda lag var.

Turgay lütfen K2 ye sor

Hack,lag,premiumla verilen dinar vb. sorunlar g1 adminlerinin yetkileri dışında kalıyor zaten; ancak "düzeltilecek","giderilecek" gibi cevaplar alınabilir bu tür sorulara. Biraz daha oyun içindeki sorunlarınızı dile getirirseniz daha yararlı olur..
bizde girebilicezmi bu odaya?
Premium la verilen dinar gibi k2'nin sorumluluğunda olan konular ile ilgili konuşabilirim.
Sizler odaya söyle geleceksiniz, önce biz WTR ekibi olarak soruları soracaz sonra oda açıp tüm WTR olarak oyun oynıcaz Adminler ile.
Pixel'e sadece şunu söyleyin .
ROM da sürekli eşya vb şeyler dağıtıyormuş sürekli online imiş
Warrock'un kıymetini anlasın .
%100 Gelicem

turgaycım DE nin pacthleri getireciğini biliyorum fakat ben yinede şansımı deniyim ep3 ne zaman gelecek sorar mısın ayrıca yeni item gelecek mi gelecekse daha önce gördüğümüz silahlar item shopa mı gelecek yoksa hiç görmediğimiz silahlar mı gelecek?
bir de bir yerde görmüştüm bazı silahlara dürbün ekleme özelliği ayrıca dürbünlü silahlarda iki kat fazla yakınlaştırabilme böyle bir şey varsa atıyorum famasa dürbün takılabilecek mi?
Bizim kullandığımız famas eski model bir famas famasın yeni modellerinde hafiflik ve estetik göz önüne alınmış nette görmüştüm fotosunu yeni famas daha küçük ve tepesinde dürbün benzeri birşey var belki 50 bin dinara famasın yeni modelini koyarlar item shop a

süper olur bence
Gerizekalı

turgaycığım K2Pixel'in War Rock admin yetkileri şuan yok roma geçtiğini sende biliyorsun