01-27-2010, 12:19 PM
01-27-2010, 12:19 PM
01-27-2010, 12:20 PM
(01-27-2010 12:19 PM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]Hacki k2 üretiyor bundan yılda kaç para kazanıyomuş sor Turgay.
Nerden biliyorsun?
01-27-2010, 12:23 PM
(01-27-2010 08:27 AM)x0wnkinqz Yazılan: [ -> ]Retailler Gelecekmi gelecek ise klasik retailler mi(m60-famas-m249) yoksa yeni retaillermi (mesala : tmp-l85a1-m16a1-scorp-hk69) v.b.
Bu forumu seviyorum
Çokmu klasik oldu ne
8th Retail gelmeyecek ama o konu ile ilgili benimde soracaklarım olacak ama fazla ümitli olmayın o konuda.
(01-27-2010 11:05 AM)iskaci Yazılan: [ -> ]Gold ların dinar artacak dendi.Hala oyle bir planları varmı ? Veya platinum Premium felan ?
EP3 ile değişeceğini tahmin ediyorum ama sorarız
(01-27-2010 12:19 PM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]Hacki k2 üretiyor bundan yılda kaç para kazanıyomuş sor Turgay.
Soner sap sap yorumlar yapma
Adamlar hack yüzünden para kaybediyor
O hacklerin hepsi bedava hatırlatırım01-27-2010, 12:33 PM
1- Oddyseyi geri istiyorum.
2- Her Patchten sonra oyun biraz daha kasmaya başladı bana bi çözüm bulsunlar
3- Fetih moduda geri gelsin pwsiz odada cloudforest oynamak istiyorum. 999 killik
4- episode 3 e geçerken warrock teması eski haline dönücekmi yani beta zamanı gibi olucakmı yoksa simdiki gibi mi olucak ?
5- Neo ya selam soyleyın
tanır beni
2- Her Patchten sonra oyun biraz daha kasmaya başladı bana bi çözüm bulsunlar

3- Fetih moduda geri gelsin pwsiz odada cloudforest oynamak istiyorum. 999 killik

4- episode 3 e geçerken warrock teması eski haline dönücekmi yani beta zamanı gibi olucakmı yoksa simdiki gibi mi olucak ?
5- Neo ya selam soyleyın
tanır beni01-27-2010, 12:44 PM
Resmi forum hakkında sorum olacak.Geçen yıllarda resim for çok aktifti şimdi giriyorum foruma ne yeni konu, ne yeni mesaj nede online üye.
Bunun asıl sebebinin ordaki admin yani K2Pixelin forumu ve oyunu bırakması;
Peki resmi forumla ilgilenecek ordaki öm lere cevap yazacak bir yetkili gelecekmi foruma?
Bunun asıl sebebinin ordaki admin yani K2Pixelin forumu ve oyunu bırakması;
Peki resmi forumla ilgilenecek ordaki öm lere cevap yazacak bir yetkili gelecekmi foruma?
01-27-2010, 12:48 PM
Bu hafta hangi gün kesin belirledinizmi ?
01-27-2010, 12:49 PM
m14 ve flashın oyunu kastırması sorunu + her map de çok fazla bug olması
01-27-2010, 12:52 PM
K2 Network neden War Rock'a değer vermiyor Knight Online'nin yanında küçük bir oyun olduğu için mi ? Değer vermediğini nereden çıkarıyorsanız diye sorucaksanız. Türkiye'de hayla bir sunucu yok. Daha önce gelicek diye garanti verildi ama yok. Daha önce İstanbul Taksim'de yaptığımız yüz yüze konuşmalardada bir çok şey konuştuk K2 ile yüzyüze ama bunlardan sadece War Rock türkçe olması gerçekleşti geri kalan hiç bir şey gerçekleşmedi vede uygulamaya koyulmadı neden acaba ?
1 soru daha soracağım. War Rock'un her geçen gün oyuncu kaybettiğini biliyorlar ve neden Hack ve Laga karşı bir önlem alamıyorlar ?
1 soru daha soracağım. War Rock'un her geçen gün oyuncu kaybettiğini biliyorlar ve neden Hack ve Laga karşı bir önlem alamıyorlar ?
01-27-2010, 01:03 PM
(01-27-2010 12:52 PM)TolgaCevik Yazılan: [ -> ]K2 Network neden War Rock'a değer vermiyor Knight Online'nin yanında küçük bir oyun olduğu için mi ? Değer vermediğini nereden çıkarıyorsanız diye sorucaksanız. Türkiye'de hayla bir sunucu yok. Daha önce gelicek diye garanti verildi ama yok. Daha önce İstanbul Taksim'de yaptığımız yüz yüze konuşmalardada bir çok şey konuştuk K2 ile yüzyüze ama bunlardan sadece War Rock türkçe olması gerçekleşti geri kalan hiç bir şey gerçekleşmedi vede uygulamaya koyulmadı neden acaba ?
Aslında Warrock her geçen gün dahada büyüyor vede daha çok üye alıyor ama bunların 2 sebebi var.
1-) sebeb warrock k2 nin oyunu değil DE'Nin oyunu,
2-) Warrockda lag yok sadece bizim gibi interneti vasat vede kasti lag yapılan serverlarda lag var.