Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR vede K2Pixel Buluşması
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Neden türkiye serveri kore serverine paralel olarak ilerleyemiyor?
(01-27-2010 03:59 AM)trmadk1nq Yazılan: [ -> ]Neden türkiye serveri kore serverine paralel olarak ilerleyemiyor?

Cevap basit. Türkiye serverı K2'ye bağlı. Kore Serverı Nexon'a. Nexon Warrock'a K2'den 1 yıla yakın süre daha önce başlamış bir firma. Buna rağmen yer yer K2 ile eş zamanlı yenilikler yapabiliyor üretici firma Dream Execution olduğundan. Kaldıkı TR server K2'nin her serverı ile eş zamanlı yeniliklere göğüs geriyor
(01-27-2010 04:02 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(01-27-2010 03:59 AM)trmadk1nq Yazılan: [ -> ]Neden türkiye serveri kore serverine paralel olarak ilerleyemiyor?

Cevap basit. Türkiye serverı K2'ye bağlı. Kore Serverı Nexon'a. Nexon Warrock'a K2'den 1 yıla yakın süre daha önce başlamış bir firma. Buna rağmen yer yer K2 ile eş zamanlı yenilikler yapabiliyor üretici firma Dream Execution olduğundan. Kaldıkı TR server K2'nin her serverı ile eş zamanlı yeniliklere göğüs geriyor

ben cevabımı aldım... bilgilendirme için teşekkür ederimSmile
yüksek lvl oyuncular wall hack kullanıp oyunda geziyor.zeki müren de bunları görecek mi ?
bu oyuncular için ban düşünüyorlar mı ?

neden herkes bu kadar rahat hack kullanabiliyor banlanmadan?

gm ler işini yapıp oyunu denetlemeyi düşünüyor mu ?

bunların hepsini istiyorum Big Grin
Retailler Gelecekmi gelecek ise klasik retailler mi(m60-famas-m249) yoksa yeni retaillermi (mesala : tmp-l85a1-m16a1-scorp-hk69) v.b.

Bu forumu seviyorum Tongue

Çokmu klasik oldu ne Wink
İyi kulağını çekelim artık şu hack konuları ne zaman kapatılacak diye Smile
(01-27-2010 11:05 AM)iskaci Yazılan: [ -> ]Gold ların dinar artacak dendi.Hala oyle bir planları varmı ? Veya platinum Premium felan ?

Platinum özellikleri nedir bilmiyorum ama ayrı bir özellik gelmesin gold parasını zor buluyoz başımıza bu çıkmasın bide Smile
1. OPK Hack Kalkacak mı?

2. Platinium Premium Gelecek mi?

3. Yeni C.Q.C. Map'ler açılacak mı?

4. Oyunda Türk GM'ler olacak mı?

5. Wall, HeadShot, OPK yapan oyuncuların Lv'leri düşecek mi?

Ve daha bi'çok cevap beklediğim sorular...
Bu buluşma iyi oldu işte..
(01-27-2010 11:30 AM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Forumca Kore'ye kaçakBig Grin

Neden kaçalım ki? Big Grin

Pasaport çıkarır oraya uçarız. ^^
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler