Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: fredy505 mehmet hakkında ki suclamalar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Mehmet'in hack olduğunu düşünmüyorum..
Ezbere oynuyor Marien deyken ya tünel yada marien rush koyuyor adamları topluyor..
Rush yapmadıında kötü belki ama rusher dediğin mehmet gibi olmalı Smile
Adam hack olsa o kadar kötü niyetli olsa lag oldugunda oyunda Trooper olmazdı.
Lagım oyuna etkim olmasın diye adam pzf takılıyordu be..
(07-23-2010 06:47 PM)xgangst4r Yazılan: [ -> ]Adam hack olsa o kadar kötü niyetli olsa lag oldugunda oyunda Trooper olmazdı.
Lagım oyuna etkim olmasın diye adam pzf takılıyordu be..

aynen ! katılıyorum

TaTy

fredy5o5 vardı k2 ile head hacki açmıştı Smile TS de Fatih abiye söyledik hesap onunmuş çocuğun birine vermişler oda arkadaşına vermiş miş miş .... sonra şifresini değişmişlerdi

fredy505 e gelince oynayışını biraz fazla abarmışsınız şöyleydi böyleydi geçen bana bayağı sövüyordu buda 5o5 olayına dönmüş heralde.Hackmidir değilmidir bilmem ama araya arkadaşı girmiş şu girmiş bu girmiş mevzusu olunca iş değişiyor.

ha p0rnstar86(asker86) sercan için deseydiniz yok katiyyen hack değil derdim konuyu silerdim ancak fredy505 için bunu söyleyemem.
(07-23-2010 06:38 PM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]
(07-23-2010 05:26 PM)CengizhanYILDIZ Yazılan: [ -> ]
(07-23-2010 05:21 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(07-23-2010 05:14 PM)CengizhanYILDIZ Yazılan: [ -> ]- Adam Türkiye Birincisi Olmuş Hackte Bir Yere Kadar! Olmadı İzleyin Patchten Sonrada Hemen Sonra Ulaşın Gel Oynayalım Deyin O Zaman Bakalım Nasıl Oynuyor..

- Adam Player..!

adam 80 kişilik gerçek turnuvada ödül kazanmış bir adam ama boşuna konuşuyorum senin anlaman zor Big Grin Big Grin neyse sen hackde ne diyeyim Big Grin

- Turgay Abi Ben Adama Hack Demiyorum Sen Yanlış anlamıssın..!
Anlatmak İstedeğim Hack Olsa Bile Hackte Bir Yere Kadar Yardımcı Olur..

- Ayrıca Öyle Bir Suçlama Yapmadım..!

Bende Adam Türkiye Birincisi Olmuş Neden Hack Kullansınki Diyorum!

''..!'' ?

O işin artislik kısmı Smile ..! yapınca daha bi haşin daha karizmatik daha ciddi olunuyor yoksa bilmiyor muydun? Big Grin
Aslında bi cafede buluşulsa öbür buluşmalarda 2 tarafda rahatlar Smile
Ekran kartı nasıl kazanıyoruz??
Video larda hiç birşey yoktu zaten tamamen ezber Smile kaç senelik oyuncu
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler