07-23-2010, 04:43 PM
Sametim seni tanırım mehmeti de tanırım eskilerin çoğunu tanırım.mehmete ıftıra atmayın çunku zamanında turkıyede mıllette en fazla 1.50 kd varken Mehmet te 3.30 kd vardı.sadece cqc de yapılan bir kd bu !.bizim sahınox İstanbula Mehmet ile turgayın yanına gıtmıstı Mehmet aliyi oyun oynadıgı kafeye goturmus.her neyse alinin denızlıye dondugunde bulustugumuzda dedıgı tek sey su kankaaaa sana yemın ederım yok bole bısey.adamların kafe bızımkı gıbı dandık degıl 5 tane farklı modem farklı ıp bırı lag olunca dıgerıne gecıyor dıyo,bılgısyarlar acayıp mukemmel (dikkat ettıysen adamın pc sı ne kadar hızlı) dedi.kanka dedi sana yemın edıyorum ayagımızın dıbınde 2 bomba patlıo hp 2 3 kalıyor dedı yanı baglantısı da bı o kadar ıyı.ben mehmetle en az 3.5 yılımı gecırdım samimiyetımın boyutunu kımse tahmın edemez.ayrıca duygusallıgı bı yana bırakacak olursak hanı objektıf dusunecek olursak Mehmet bu 30 40 kılı bu yıl yapmaya mı basladı ? bu adam 3.5 4 yıldır bu killerı yapıo daha hack cıkmamıskenden berı bu adam bu kıllerı yapıo.her seyı gectım benım klandayken adam teamspeak ındırmesını bılmedıgı yapamadıgı ıcın ts ye gelmıordu bu adam mı hack ındırecek ? onu gectım ne gerek var oyle yeteneklı bı oyuncunun hack kullanmasına ? zaten bu adam 4 yıldır bızım bılıncaltımızda piskopat oynayan
, cok ıyı rush yapabılen turkıyenın en ıyı asultu gozuyle bakılan bırı degılmıydı ? sametım yanı 4 yıldır mehmetın oynayısı dıkkatını cekmedı de yenı mı cektı? Amacım ortalıgı karıstırmak yada senı kırmak uzmek degıl senınle bı samımıyetımız var bılıyorsun.mehmet aynı cogu pro oyuncular gıbı gstrgy07,sahin0xxx,death1ron,kutadgu,castleder,bombaci gibi cıdden ses kasıyor.hersey full yanı kendımden bılıorum abı zamanında ts yoktu gurultu olmuyordu sadece oyuna odaklanıyordum sesi %100 yapıyordum 30 metre ılerde flash,medıc box atılsın yada sarjor degısılsın duyuluyordu ki sana ses konusunda bı ornek verecegım bızım eskı BBD den olanlar veya eskı oyuncular suan admın olan ferudun066 ferudun abıyı bılırler ferudun abı oyle ses kasardı kı sametım bak eskıden ops yoktu dunya turnuvası olmustu sana yemın ederım ben o zaman 18 lvl dım ve 1 e 5 kalmıstım xauen mapınde ferudun abı ts de herkese sussun dedı cagrı haporlorlerı fulledım sana yerlerını soluecm dedı adam benım solumdan 20 metre gıbı yakından yaklasıo mesela sılah degıstı ferudun abı cagrım solda gıt vur ben cıkıp vururdum ve 5 kısıyı almıstım sırf ses sayesınde şimdi bu hack mı ?
son olarak uzuldum onu soyleyım. Cunku mehmetı yıllardır tanırız aynı odada bulunuruz ki cogumuz aynı odadan olmaktan korkar hale geldık
ama ınan uzuldum bu sekıdle dusundugunuze cıdden uzuldum….
, cok ıyı rush yapabılen turkıyenın en ıyı asultu gozuyle bakılan bırı degılmıydı ? sametım yanı 4 yıldır mehmetın oynayısı dıkkatını cekmedı de yenı mı cektı? Amacım ortalıgı karıstırmak yada senı kırmak uzmek degıl senınle bı samımıyetımız var bılıyorsun.mehmet aynı cogu pro oyuncular gıbı gstrgy07,sahin0xxx,death1ron,kutadgu,castleder,bombaci gibi cıdden ses kasıyor.hersey full yanı kendımden bılıorum abı zamanında ts yoktu gurultu olmuyordu sadece oyuna odaklanıyordum sesi %100 yapıyordum 30 metre ılerde flash,medıc box atılsın yada sarjor degısılsın duyuluyordu ki sana ses konusunda bı ornek verecegım bızım eskı BBD den olanlar veya eskı oyuncular suan admın olan ferudun066 ferudun abıyı bılırler ferudun abı oyle ses kasardı kı sametım bak eskıden ops yoktu dunya turnuvası olmustu sana yemın ederım ben o zaman 18 lvl dım ve 1 e 5 kalmıstım xauen mapınde ferudun abı ts de herkese sussun dedı cagrı haporlorlerı fulledım sana yerlerını soluecm dedı adam benım solumdan 20 metre gıbı yakından yaklasıo mesela sılah degıstı ferudun abı cagrım solda gıt vur ben cıkıp vururdum ve 5 kısıyı almıstım sırf ses sayesınde şimdi bu hack mı ?
son olarak uzuldum onu soyleyım. Cunku mehmetı yıllardır tanırız aynı odada bulunuruz ki cogumuz aynı odadan olmaktan korkar hale geldık
ama ınan uzuldum bu sekıdle dusundugunuze cıdden uzuldum….
bırak bu işleri arkadaşlar adam çok seri ve pc si çok iyi okadar