fredy505 kesinlikle hack değil bu bi yana bu pc lerin iyi olması internet hızının yuksek olması can goturme hızlı olmayla hıc alakası yok
50 mbit int kullanıyorum bilgisayarım da cıft ekran kartı 4cekırdeklıı ıslemcı vs oyun hala aynı oyun hıc bı fark yok
sadece pıng ler dusuk gozukuyo 20 30 larda fredy505 cok iyi oynaması bi yana cqc normal odalarda iyi izlerseniz adam ezbere oynuyo oyunu 2- 4 el ızlersenız ne yaptıgını gorurursunuz ama clan maclarında vs vurulabılıtesı cokk az
katılıyorum eskiden mehmeti örnek alırdım...Hack olduğuna zaten inanmamıştım

(07-23-2010 05:30 PM)Trfatal1ty Yazılan: [ -> ]ama clan maclarında vs vurulabılıtesı cokk az

buna guluyorum bızım klandayken mehmete karısmazdık bırakırdık o onden gıder rush yapar en az 2 kişi cepte

ki zaten 4v4 ten bahsedıorum

ve bu sozume bınaen ımzamda bulunan 2. fotoya bı bak mehmetle FA klan macında rush yapıp oyunu 10 sn de alıdıgmızın ss i

daha da laf yok

(07-23-2010 05:29 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (07-23-2010 05:14 PM)CengizhanYILDIZ Yazılan: [ -> ]- Adam Türkiye Birincisi Olmuş Hackte Bir Yere Kadar! Olmadı İzleyin Patchten Sonrada Hemen Sonra Ulaşın Gel Oynayalım Deyin O Zaman Bakalım Nasıl Oynuyor..
- Adam Player..!
cümle devrik olunca yanlış anlamışım kusura bakma. irdeleyince dediğin anlam çıkıyor

Siz sanırım hackte türkiye birincisi olmuş anladınız...
(07-23-2010 05:33 PM)bombaci Yazılan: [ -> ] (07-23-2010 05:30 PM)Trfatal1ty Yazılan: [ -> ]ama clan maclarında vs vurulabılıtesı cokk az
buna guluyorum bızım klandayken mehmete karısmazdık bırakırdık o onden gıder rush yapar en az 2 kişi cepte
ki zaten 4v4 ten bahsedıorum
ve bu sozume bınaen ımzamda bulunan 2. fotoya bı bak mehmetle FA klan macında rush yapıp oyunu 10 sn de alıdıgmızın ss i
daha da laf yok 
Olay burda bitmiş
Bakın bir insanı karalamak çok kolay iftira atmak çok kolay .
Ama o insanın temiz olduğuna milleti inandırmak çok zor çağrı abi olmasa mesela çoğu kişi şuanda fredy hack diye bakıcaktı . görünce atıcaktı vs .
teşekkürler çağrı reis . yine reisliğini gösterdin helal olsun ..
(07-23-2010 05:24 PM)Maxcais3r-Umut Yazılan: [ -> ] (07-23-2010 05:17 PM)EmrE Can KUTLU Yazılan: [ -> ]Etkilendim ve adamı suçladığım için üzüldüm şahsen.
Aynen ben de..
Hızdan felan şüphelendim.. Özrü borç bilirim.
Aynen bak şimdi bende üzüldüm. Adam burda olsada keşke özür dilesem.
Hack demek kolay peki bu adam 2-3 senedir mi hack kullanıyor hemde çok büyük bir internet kafede bari bunu düşünseydiniz adam yanımda oynamışı ve gözünü bile kırpmıyordu hatta Turgayı ezip geçmişti