07-23-2010, 05:14 PM
- Adam Türkiye Birincisi Olmuş Hackte Bir Yere Kadar! Olmadı İzleyin Patchten Sonrada Hemen Sonra Ulaşın Gel Oynayalım Deyin O Zaman Bakalım Nasıl Oynuyor..
- Adam Player..!
- Adam Player..!
söylemiş pm sinide okudum şimdi bu arkadaşa bir teklifim var bokun adına baduseba koyacağına ts gelecek bizim !! hatta isterse clana giricek bizim bizle oynuyacak o kdleri görücek adamın 1 ay boyunca eyer birşey bulursa boş çek koçanı alır gider !!!! eyer bulamassa oyunu bırakır gider !!!! )(07-23-2010 05:14 PM)CengizhanYILDIZ Yazılan: [ -> ]- Adam Türkiye Birincisi Olmuş Hackte Bir Yere Kadar! Olmadı İzleyin Patchten Sonrada Hemen Sonra Ulaşın Gel Oynayalım Deyin O Zaman Bakalım Nasıl Oynuyor..
- Adam Player..!
neyse sen hackde ne diyeyim 
(07-23-2010 05:17 PM)EmrE Can KUTLU Yazılan: [ -> ]Etkilendim ve adamı suçladığım için üzüldüm şahsen.
(07-23-2010 05:17 PM)EmrE Can KUTLU Yazılan: [ -> ]Etkilendim ve adamı suçladığım için üzüldüm şahsen.
(07-23-2010 05:21 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ](07-23-2010 05:14 PM)CengizhanYILDIZ Yazılan: [ -> ]- Adam Türkiye Birincisi Olmuş Hackte Bir Yere Kadar! Olmadı İzleyin Patchten Sonrada Hemen Sonra Ulaşın Gel Oynayalım Deyin O Zaman Bakalım Nasıl Oynuyor..
- Adam Player..!
adam 80 kişilik gerçek turnuvada ödül kazanmış bir adam ama boşuna konuşuyorum senin anlaman zor![]()
neyse sen hackde ne diyeyim
(07-23-2010 05:14 PM)CengizhanYILDIZ Yazılan: [ -> ]- Adam Türkiye Birincisi Olmuş Hackte Bir Yere Kadar! Olmadı İzleyin Patchten Sonrada Hemen Sonra Ulaşın Gel Oynayalım Deyin O Zaman Bakalım Nasıl Oynuyor..
- Adam Player..!
(07-23-2010 05:29 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ](07-23-2010 05:14 PM)CengizhanYILDIZ Yazılan: [ -> ]- Adam Türkiye Birincisi Olmuş Hackte Bir Yere Kadar! Olmadı İzleyin Patchten Sonrada Hemen Sonra Ulaşın Gel Oynayalım Deyin O Zaman Bakalım Nasıl Oynuyor..
- Adam Player..!
cümle devrik olunca yanlış anlamışım kusura bakma. irdeleyince dediğin anlam çıkıyor