Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: fredy505 mehmet hakkında ki suclamalar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
- Adam Türkiye Birincisi Olmuş Hackte Bir Yere Kadar! Olmadı İzleyin Patchten Sonrada Hemen Sonra Ulaşın Gel Oynayalım Deyin O Zaman Bakalım Nasıl Oynuyor..

- Adam Player..!
Etkilendim ve adamı suçladığım için üzüldüm şahsen.
Evet mehmete laf yok gerçekden çok iyi oynuyor algoes birol eskiler tanır devamlıda muhabetim olur bu ikisi arasında fark yok zaten türkiyede bu iki çocuk iyi oynarlar zaten birolda bırakdı oyunu ( sahin0xxx birde bu arkadaşa gelelim geçenlerde çok güldük bizim mrthknes var bizim odalarda oynayanlar iyi bilir pm den arkadaşın birine hck dediğini Wink söylemiş pm sinide okudum şimdi bu arkadaşa bir teklifim var bokun adına baduseba koyacağına ts gelecek bizim !! hatta isterse clana giricek bizim bizle oynuyacak o kdleri görücek adamın 1 ay boyunca eyer birşey bulursa boş çek koçanı alır gider !!!! eyer bulamassa oyunu bırakır gider !!!! )
(07-23-2010 05:14 PM)CengizhanYILDIZ Yazılan: [ -> ]- Adam Türkiye Birincisi Olmuş Hackte Bir Yere Kadar! Olmadı İzleyin Patchten Sonrada Hemen Sonra Ulaşın Gel Oynayalım Deyin O Zaman Bakalım Nasıl Oynuyor..

- Adam Player..!

adam 80 kişilik gerçek turnuvada ödül kazanmış bir adam ama boşuna konuşuyorum senin anlaman zor Big Grin Big Grin neyse sen hackde ne diyeyim Big Grin
(07-23-2010 05:17 PM)EmrE Can KUTLU Yazılan: [ -> ]Etkilendim ve adamı suçladığım için üzüldüm şahsen.

- İnsanların hatalarını anlamaları güzel birşey..

- Fakat Önyargılı Olupta Bazı Suçlamalara Kanmadan Önce Biraz Araştırma Yapmak Gerekir..!
(07-23-2010 05:17 PM)EmrE Can KUTLU Yazılan: [ -> ]Etkilendim ve adamı suçladığım için üzüldüm şahsen.

Aynen ben de..

Hızdan felan şüphelendim.. Özrü borç bilirim.
(07-23-2010 05:21 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(07-23-2010 05:14 PM)CengizhanYILDIZ Yazılan: [ -> ]- Adam Türkiye Birincisi Olmuş Hackte Bir Yere Kadar! Olmadı İzleyin Patchten Sonrada Hemen Sonra Ulaşın Gel Oynayalım Deyin O Zaman Bakalım Nasıl Oynuyor..

- Adam Player..!

adam 80 kişilik gerçek turnuvada ödül kazanmış bir adam ama boşuna konuşuyorum senin anlaman zor Big Grin Big Grin neyse sen hackde ne diyeyim Big Grin

- Turgay Abi Ben Adama Hack Demiyorum Sen Yanlış anlamıssın..!
Anlatmak İstedeğim Hack Olsa Bile Hackte Bir Yere Kadar Yardımcı Olur..

- Ayrıca Öyle Bir Suçlama Yapmadım..!

Bende Adam Türkiye Birincisi Olmuş Neden Hack Kullansınki Diyorum!

bir zahmet üzül. Senin gibi bir çok kişi ilgili bir konu açıldığı için bilip bilmeden taşlamaya geçiyor.

- Adam Player..!

cümle devrik olunca yanlış anlamışım kusura bakma. irdeleyince dediğin anlam çıkıyor
(07-23-2010 05:29 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]

- Adam Player..!

cümle devrik olunca yanlış anlamışım kusura bakma. irdeleyince dediğin anlam çıkıyor

- Problem değil abi olur böyle vakalar. . Wink
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler