Herkes bu sayfaya en kötü anılarını yazsın
Çok Merak Ediyorum
Aynı Zamanda WarRock oynuyorken ki kötü anılarınızıda yazın

Küçükken Almanya'dan Türkiye'ye dönerken uçakta cam kenarı istemiştim gelmemişti ağlamıştım.

O Heralde başka yok.

Benim en kötü anım kessinlikle Bal Arısının "orta parmağımı" 2 kere sokması

fabrika deposunun 1. katında kocaman yer dolaşırken küçüktüm daha ışıkları kapattı 1 tane adam çıktı gitti,kap karanlık korktum ağlamaya başladım ağlarken dişler haliyle dışarda

küt demire bi kodum

ondan sonra ağlamam durdu nasıl olduysa

sora aklıma saatimin ışığı geldi , onu kullana kullana çıktım. Allahtan bişi olmadı dişlerime

7.sınıfa giderken hayatımda ilk defa bir kıza çıkma teklifi edecektim koridorda yanına gittim tam teklif edecekken yangın alarmı çaldı okulda herkes telaş içinde dışarı çıktı. ertesi gün teklif ettim kabul etti. aslımda pek kötü bir anı değil o gün etseydim ağzımdan garip cümleler çıkacaktı tam hazır değildim. 4 yıldır aynı kızla çıkıyorum (:
wr ile tanıştığım gün en kötü wr anım.
Bende bisiklet sürerken frenler patladı okulun bahçeye uçtum

Bende kum sahada maç oynuyordum düştüm ve kolumu kırdım...

ben warrocktaki kötü anımı anlatim. quiet4void o zaman 75 lvl di ve süperdi charımız oyunu oynuyoduk sarpere dedim ben gidiym ortak sen devammı etcen evet dedi daha oynucam dedi belki yarına lvl alırız dedi. yarın oldu girdim chara 1 lvl olmuş o an yıkıldım o kadar emegimiz boşa gitti. Çok üzülmüştüm

furkan seninki baya kotuymüş