06-10-2010, 06:47 PM
(06-10-2010 06:19 PM)gagavision Yazılan: [ -> ]Benim en kötü anım kessinlikle Bal Arısının "orta parmağımı" 2 kere sokması
bal arısı bı kere sokar sonra ölür zaten senı nasıl 2 kere soktu

(06-10-2010 06:19 PM)gagavision Yazılan: [ -> ]Benim en kötü anım kessinlikle Bal Arısının "orta parmağımı" 2 kere sokması

(06-10-2010 06:59 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]Bu duyucaklarınızın en kötüsü 9 yasındayım altımda bisiklet yokus aşağı son sürat iniyorum yokus bitti düzlükte çok hızlıydım kızlar vardı artizlik olsun diye ön kaldırayım dedim direksiyonu çektim elimde kaldı o hızla bide kaldırıma gömdüm bisiklet yolun sonuna uçtu ben duvara Ov yazması bile korkunç

(06-10-2010 06:32 PM)emre5885 Yazılan: [ -> ]Ben Kaplumbağayla Dolu Bir Havuza Düştüm 7 Yaşındayken Ağzım Açıp 2-3 Yavru Kablumba Yuttum Ablam Beni Farketmiş Farketmese Boğularak Ölücektim
Ne Kötü Gündü
Basketbol oynarken rebound alırken parmağım ters dönmüştüm konkudan kendim düzeltmiştim.Artık hiç rebound alamıyorum korkuda.Topu almak için her zıpladığımda o ana aklıma geliyo

(06-10-2010 07:35 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Bu kış Sarıkamış ta düzenlenen kış sporları yarışmasına katıldım.Snowboard dalında yarışıyorum.İlk inişler gerçekleşti 2. sırada bitirdim.Pistten daha rahat inebilecek yerler aramak için 2. inişler başlamadan önce pistte çıktım.Kar buz tutmuş duramadım kaç takma attığımı ben bilmiyorum pis dışına sürüklendim kolum o sırada 2 yerden kırılmış soğuktan acıyı hissetmedim pist dışıda taze kar olduğu için omzuma kadar kara battım.Çıkamadım telefonuma ulaşamdım kara battığım için.45dk-1 saat sonra Jandarma geldi.Tulumumdaki sensör sayesinde beni buldular.Apar topar hastaneye gittik.2 gün ayaklarım hissiz kaldı.Kolum 1,5 ay alçıda kaldı.İşin en kötüsü ise ben piste çıkarken olumsuz koşullar nedeniyle yarışmanın öbürsü güne ertelenmiş olması.
(06-10-2010 07:44 PM)kral2424 Yazılan: [ -> ](06-10-2010 07:35 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Bu kış Sarıkamış ta düzenlenen kış sporları yarışmasına katıldım.Snowboard dalında yarışıyorum.İlk inişler gerçekleşti 2. sırada bitirdim.Pistten daha rahat inebilecek yerler aramak için 2. inişler başlamadan önce pistte çıktım.Kar buz tutmuş duramadım kaç takma attığımı ben bilmiyorum pis dışına sürüklendim kolum o sırada 2 yerden kırılmış soğuktan acıyı hissetmedim pist dışıda taze kar olduğu için omzuma kadar kara battım.Çıkamadım telefonuma ulaşamdım kara battığım için.45dk-1 saat sonra Jandarma geldi.Tulumumdaki sensör sayesinde beni buldular.Apar topar hastaneye gittik.2 gün ayaklarım hissiz kaldı.Kolum 1,5 ay alçıda kaldı.İşin en kötüsü ise ben piste çıkarken olumsuz koşullar nedeniyle yarışmanın öbürsü güne ertelenmiş olması.
:SSizin imzanızda bir ara kolum kırık yazıyordu bumuydu?He bide bizim okulda dingil bi kız intihar etmişti camdan atlamıştı karşı sınıfta oda kötü anı sayılır..