bende arakdasla kücükkene bisiklet sürekene tepe assaga giderkene bisikletten düstün, assaga kadar sürüklendim (baya hiz vardi), agzim burnum dagilmisti xD
hatta hala kolumda izi var xD
Küçükken ilk aldıgım bisikletle arkadaslara hava atmak için yarısak dedim.Basladık yarısa farkla onde gidiorm

Bir anda onüme bir araba ..................
Korkudan nasıl olduysa arka fren yerine on frene bi bastım

bisikletle beraber havada bi kaç takla ben yere sonra bisiklet üzerime.Kafaya iki dikiş
Araba üzerime gelecek sanarken kafaya dikis yedik bi baktım araba yan sokaga girio

bende 5 yaşındayken köyde kalıyordum top oynarken topum inek tezeklerin üstüne gitti almak için oraya girdim ve battım boynuma kadar battım tezeğe babaannem gelmesi mehtadım yani şimdi cok korkmuştum
Bende bisikletle giderken artizlik yapayım dedim arkadaşa hadi yarışalım dedim tabi akabinde kendimi havada uçuyorken buldum önümde kaldırım varmış

Ben Kaplumbağayla Dolu Bir Havuza Düştüm 7 Yaşındayken Ağzım Açıp 2-3 Yavru Kablumba Yuttum Ablam Beni Farketmiş Farketmese Boğularak Ölücektim
Ne Kötü Gündü

Kafama Kocaman Kale direği indi . Parmağım kırıldı . Kafam bir portakal kadar şişmişti

Küçükken babaannemlerin orda çoluk çocuk geçen pikapların arkasına asılırdık. Tuttum geçen pikabı beyaz pikap

. Sonra baya hızlandı adam ayyaşmı ne . Lan dedim uzaklaştık baya evden. bende inim dedim Booome

burnumun üstüne pat

Dizler paramparça ağız burun dağınık ne günlerdi beee!