Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kötü Anılar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
bende arakdasla kücükkene bisiklet sürekene tepe assaga giderkene bisikletten düstün, assaga kadar sürüklendim (baya hiz vardi), agzim burnum dagilmisti xD
hatta hala kolumda izi var xD
Küçükken ilk aldıgım bisikletle arkadaslara hava atmak için yarısak dedim.Basladık yarısa farkla onde gidiorm Smile Bir anda onüme bir araba ..................
Korkudan nasıl olduysa arka fren yerine on frene bi bastımSmile
bisikletle beraber havada bi kaç takla ben yere sonra bisiklet üzerime.Kafaya iki dikiş Big Grin

Araba üzerime gelecek sanarken kafaya dikis yedik bi baktım araba yan sokaga girio Big GrinBig Grin
bende 5 yaşındayken köyde kalıyordum top oynarken topum inek tezeklerin üstüne gitti almak için oraya girdim ve battım boynuma kadar battım tezeğe babaannem gelmesi mehtadım yani şimdi cok korkmuştum
Bende bisikletle giderken artizlik yapayım dedim arkadaşa hadi yarışalım dedim tabi akabinde kendimi havada uçuyorken buldum önümde kaldırım varmış Big Grin
Ben Kaplumbağayla Dolu Bir Havuza Düştüm 7 Yaşındayken Ağzım Açıp 2-3 Yavru Kablumba Yuttum Ablam Beni Farketmiş Farketmese Boğularak Ölücektim Sad

Ne Kötü Gündü Sad
Kafama Kocaman Kale direği indi . Parmağım kırıldı . Kafam bir portakal kadar şişmişti Smile
yarıldım gülmekten ya Big Grin bisiklet anıları dehşet Big GrinBig Grin
Birçok anımız biskletle Big Grin
Küçükken babaannemlerin orda çoluk çocuk geçen pikapların arkasına asılırdık. Tuttum geçen pikabı beyaz pikap Big Grin. Sonra baya hızlandı adam ayyaşmı ne . Lan dedim uzaklaştık baya evden. bende inim dedim BooomeBig Grin burnumun üstüne pat Smile Dizler paramparça ağız burun dağınık ne günlerdi beee!
Daha küçüktüm,Bisiklet sürerken yokuş Çok hızlı gidiyordum,Çukura girdim maşa kırıldı, 9-10 Takla attım,Tam hatırlamıyorum o kafayla Big GrinBig Grin
(06-10-2010 06:32 PM)emre5885 Yazılan: [ -> ]Ben Kaplumbağayla Dolu Bir Havuza Düştüm 7 Yaşındayken Ağzım Açıp 2-3 Yavru Kablumba Yuttum Ablam Beni Farketmiş Farketmese Boğularak Ölücektim Sad

Ne Kötü Gündü Sad

ahahahahaha Big Grin Geçmiş Olsun.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler