merhabalar ben 8. sınıf öğrencisiyim ve özel okuldayım. matematik dışındaki diğer derslerim 5, ilk dönem matematik 4 geldi fakat bu dönem 3 gelecek sanırım.. sbs denemelerinde ise matematik yüzünden sürekli 390-410 arasındayım hatta bu sene 360 a bile düştüğüm oldu 1 kere... geçen 2 senede 6. sınıfda 415 , 7. sınıfta 412 aldım bu senede ne yapacağımı bilmiyorum... bana bu 2 lise seçeneğim var gibi gözüküyor... bu puanlarla sanırım bir anadoluya girilmez.
Hangi il kardeş 400 puanın gittiği birçok Anadolu lisesi var

Meslek lisesi.Bende meslekteyim ve düz liseye gore birçok avantajı var.
Önerim sağlık mesleğin aciltıpteknisyenliğini seçmendir.Biran once meslek istiyorsan mesleklisesi seç ama ben okuyacam çok daha iyilerini yapacam diyorsan düzlise en mantıklısı.Ama yinede ümitsiz olma belki girersin bi anadoluya...........
(05-25-2010 08:30 PM)furkiabi Yazılan: [ -> ]Hangi il kardeş 400 puanın gittiği birçok Anadolu lisesi var 
istanbul.. varda kötü yerler sanırım onlarda
Direk Meslek Lisesi bende oraya gidicem sanırsam

(05-25-2010 08:41 PM)€TO'O Yazılan: [ -> ]Direk Meslek Lisesi bende oraya gidicem sanırsam 
benimde oraya karşı bir sempatim var ama aile tarafından en istenmeyen yerlerden biri

Düzgün bir düz lise sen okumana devam etmek istiyorsan...
anadolu kazansan çok daha iyi veya para durumun varsa özele git ama düze asla gitme meslek lisesinde bilişim oku..
Meslek lisesinde okuyabileceğin alanlar sınırlı diye düşünüyorum ayrıca daha kesinleşmiş birşey yok.Az sıkarsan karamsar olma 450lerde birşey yaparsan rahat bir anadoluya gideceğini sanıyorum ben şuan anadoludayım.Tabi senin kafandaki hedefler nasıl bilemiyorum düz lise okursan çok daha geniş alanlara gidebilirsin eğer düzdede biraz kasarsan anadoludan bir farkın kalmaz aynı üniversiteyi okursun..