05-25-2010, 09:43 PM
Meslek Lisesinin ODTÜ'süne git!!! Yani alabildiğince en iyi puanı almaya çalış ve en iyi meslek lisesine git benim hedefim hep böyledir kendimi böyle teselli ederim. Meslek Lisesinin ODTÜsüne Boğaziçi'sine git 

(05-25-2010 09:42 PM)speedx Yazılan: [ -> ](05-25-2010 09:39 PM)TBag06 Yazılan: [ -> ]Arkadaşım,sana söyleceklerime kulak ver.
Puanlarına bakarak senin vasat bir öğrenci olmadığını görüyorum.Matematik Alanında Şu Son 13-14 Günde Yüklenmen Gerekli.Benimde Kardeşim Giricek 7.sınıf Oda.6.Sınıfta 455 Puan Aldı Şimdi Hedefimiz 480 490.Türkçe Sosyal Ve FEnde Kesin Emin Ol.Matematikten Yanlış Yapıcaksan Onları KEsin TUt.Boş Bırakmayı Kayıp Olarak Görme 3 Şık Kaldığında Atma Boş Bırak.120 Dkk Verilicek 100 Soruya İngilizce'de Zaman KAybetme.
Lise SEçimine Gelirsek.
Eğer Bu Senede Bu Puanlara Yaklaşış Alırsan (410 420 400) Sen Rahatlıkla Bir Anadolu Lisesine Girersin.SAKIN AMA SAKIN Bir MESLEK LİSESİNE GİRME!!!!Kendini Geliştirip Bir Bürokrat Olabilirsin.Üniversite Kazanacak Azim Sende Var.Ve Eğer Bunu İstiyorsan Ve Anadolu Lisesi Kazanamıyacaksan Direk bir düz liseye gir.(evine yakın olsun) 4 Sene Boyunca Dişini Sık.Üniversiteye Girdiğinde Bana Teşekkür Ediceksin.
Bol Şanslar....
410 küsürlerle gelir mi anadolu ben bizim dershaneden bakıyorum şuan hep anadolu meslek sağlık liseleri felan var ama bulunur sanırım

(05-25-2010 09:46 PM)kral2424 Yazılan: [ -> ]Askeri lise düşünme bence askeri lise çok katı ve ayrılmak için bir miktar para ödemek zorundasın.Meslek edinmek istiyorsan meslek lisesine git.Ayrıca özel okulu değerlendiremedi gibi konuşmalara kulak asma bu sene iyi bir puan alırsan güzel anadolulara girebilirsin.Ayrıca anadolu lisesi olmaya yakın düz liselere bak...Başarılar kardeşim...Bunu hiçbir zaman unutma Askeri Liselerimizde Fen Lisesi düzeyinde eğitim vardır!!! Ben buna bizzat şahit oldum çünkü gittim oraya Kuleli Askeri Lisesine gittim ve katı olduğu için değil aile içi sorunlardan ayrılmak zorunda kaldım. Ayrıca da Askeri Liselerimizi bu kadar hafife alma Dsiplin herşeyden önce gelir katı olmak zorunda, katı olmak zorundasın çünkü.
(05-25-2010 09:51 PM)Ege-TR Yazılan: [ -> ]Kalitesinin iyiliğine kötülüğüne bir diyeceğim yok.Bir keresinde tanıtım için okula gelmişlerdi çok güzeldi.Fakat dayanamayıp ayrılan birçok kişi var.(05-25-2010 09:46 PM)kral2424 Yazılan: [ -> ]Askeri lise düşünme bence askeri lise çok katı ve ayrılmak için bir miktar para ödemek zorundasın.Meslek edinmek istiyorsan meslek lisesine git.Ayrıca özel okulu değerlendiremedi gibi konuşmalara kulak asma bu sene iyi bir puan alırsan güzel anadolulara girebilirsin.Ayrıca anadolu lisesi olmaya yakın düz liselere bak...Başarılar kardeşim...Bunu hiçbir zaman unutma Askeri Liselerimizde Fen Lisesi düzeyinde eğitim vardır!!! Ben buna bizzat şahit oldum çünkü gittim oraya Kuleli Askeri Lisesine gittim ve katı olduğu için değil aile içi sorunlardan ayrılmak zorunda kaldım. Ayrıca da Askeri Liselerimizi bu kadar hafife alma Dsiplin herşeyden önce gelir katı olmak zorunda, katı olmak zorundasın çünkü.