(05-25-2010 08:24 PM)speedx Yazılan: [ -> ]merhabalar ben 8. sınıf öğrencisiyim ve özel okuldayım. matematik dışındaki diğer derslerim 5, ilk dönem matematik 4 geldi fakat bu dönem 3 gelecek sanırım.. sbs denemelerinde ise matematik yüzünden sürekli 390-410 arasındayım hatta bu sene 360 a bile düştüğüm oldu 1 kere... geçen 2 senede 6. sınıfda 415 , 7. sınıfta 412 aldım bu senede ne yapacağımı bilmiyorum... bana bu 2 lise seçeneğim var gibi gözüküyor... bu puanlarla sanırım bir anadoluya girilmez.
derslerin iyi ise iyi bir düz lisesine git yoksa kalırsın.iyi değilse meslek lisesi

düz liseye git meslek lisesinin pek bi garantisi yok tabi 4 sene neler getirir belli olmaz ama benim önerim düz lise(üni. de seçenek bakımından)
kendine sor "ben akademik bir meslek sahibi olabilecek karaktere sahipmiyim". eğer cevabın evet ise düz liseyi, hayır ise meslek lisesini tercih etmelisin.
Sana şöyle şöylüyem eyer üniversite icin okumak ıstıyorsan yani mühends. tip vb. okumak ıstıyorsan düz liseye git işte benim derslerim lisede kötü olur calısmıyorum zaten felan dıyorsan meslek lisesine git meslek ögren ama tercihim düz liseden ben lise 3 ögrencisiym sayısal bolum asırı cok ama calısan her türlü yapıyor okul hayatında başarılar dilerim