Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 6 Şubat WTR Buluşması
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
bende katılıcam
Bu arada hatırlatayım mümkünse Saat 12:00'dan önce gelmeye çalışınız =) Eventlar 2 ayak olacak. Birisi saat 12:00 gibi öbürü 14:30 gibi başlayacak. Bu sebeble sabah gelirseniz daha az rakip olacaktır =))
Gelmeyi çok istiyorum ya hava umarım iyi olur (:
umarım :/
Geçen Bursa'dan tatilden tek başıma saat anca 5'te ve sadece bir eventa yetiştim.Ondada 10 günden sonra War Rock oynuyordum ve pcler garip geliyordu yine de yarı finale kadar çıktım ^^ Bu sefer Tugi de eventlara katılmıyacak iddalıyız Tongue (: Ve ayrıca 10 gibi yola çıksak 11 gibi orda olurum ^^ Minübüsle beşiktaş'a çıkıcam ordan vapurla kadıköy of of ((=
(01-24-2010 07:55 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bu arada hatırlatayım mümkünse Saat 12:00'dan önce gelmeye çalışınız =) Eventlar 2 ayak olacak. Birisi saat 12:00 gibi öbürü 14:30 gibi başlayacak. Bu sebeble sabah gelirseniz daha az rakip olacaktır =))

İlk ben gelicem Big Grin
(01-27-2010 06:05 PM)quanszpard Yazılan: [ -> ]Geçen Bursa'dan tatilden tek başıma saat anca 5'te ve sadece bir eventa yetiştim.Ondada 10 günden sonra War Rock oynuyordum ve pcler garip geliyordu yine de yarı finale kadar çıktım ^^ Bu sefer Tugi de eventlara katılmıyacak iddalıyız Tongue (: Ve ayrıca 10 gibi yola çıksak 11 gibi orda olurum ^^ Minübüsle beşiktaş'a çıkıcam ordan vapurla kadıköy of of ((=

kısmetse Otobüsle Eminönü ordan vapurla kadıköye varıcam Big Grin adeksi bulmak var bide Big Grin kaybolmam inş.
Bulusma Beşiktaşda olacak Big Grin
(01-27-2010 09:13 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bulusma Beşiktaşda olacak Big Grin

Şaka olsun Sad
(01-27-2010 09:13 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bulusma Beşiktaşda olacak Big Grin

ahaha aslansın.Saat kaçta başlıyor gelir ben açarım Big Grin 10 dk minüsbüsle yürüyerek 30 dk (:
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler