Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 6 Şubat WTR Buluşması
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
(01-21-2010 02:56 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(01-21-2010 02:53 PM)TurkLead Yazılan: [ -> ]
(01-21-2010 02:51 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Giriş ücretsizdi diye harcadım bütün zulamı yha gelemicem =(( ama ödüllerin toplam ücreti 4 haneli ise retail verilerbilir hemde famas =))

Tüm retaillerin üretimi durduruldu Smile

Her zaman kıyıda köşede bulunur birkaçtane =))

Kullanılmamış retail kodları iptal edildi Smile
O zaman retailli char verilir Big GrinBig Grin
(01-21-2010 02:51 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Giriş ücretsizdi diye harcadım bütün zulamı yha gelemicem =(( ama ödüllerin toplam ücreti 4 haneli ise retail verilerbilir hemde famas =))

retail codu 3 basamaklı. Bizim ödüller 4 basamaklı Big Grin
(01-21-2010 03:52 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]

retail codu 3 basamaklı. Bizim ödüller 4 basamaklı Big Grin

Yahu Turgay biraz ipucu ver Big Grin Oyunla ilgilimi bari onu söyle Smile
Ya arkadaşlar lütfen ödül inanın hiç önemli değil.İlk buluşmada olanlar bilir.Orda ki ortam karşılıklı oynadığın adamlarla yan yana oynamanın tadı ayrı.Size de bunu tavsiye ederim.Ayrıca ödülleri kafaya takmayın.Tugi seçiyorsa güzel birşey olucağından şüpheniz olmasın.
Ödül son model bir araba Smile
(01-21-2010 03:56 PM)quanszpard Yazılan: [ -> ]Ya arkadaşlar lütfen ödül inanın hiç önemli değil.İlk buluşmada olanlar bilir.Orda ki ortam karşılıklı oynadığın adamlarla yan yana oynamanın tadı ayrı.Size de bunu tavsiye ederim.Ayrıca ödülleri kafaya takmayın.Tugi seçiyorsa güzel birşey olucağından şüpheniz olmasın.

Bende senin düşündükleri düşünüyorum elbette ama merak ediyorum Smile
Arkadaşlar ödül 1 haftalık warrock gm liği =)))) yha şaka bir yana 4 haneli ne olabilirki Big Grin yha yoksa 22,00 şeklindemi 4 hane Big GrinBig Grin
Kadıköy olsa daha iyi olurdu ama neyse beşiktaşada gelmeye çalışacağım.
(01-20-2010 10:41 PM)undying01-undyinq01 Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar teşekkür ediyorum ilk önce bizide kırmadığınız için cumartesiye çektiğiniz için , ölüm kalım olmadığı sürece o gün orada olacağım , teşekkür ediyorum yine arkadaşlar Big Grin Görüşmek üzere.

Laggından gözükmessin sen orda Bayram abi. asdasdaasdaBig Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler