Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 6 Şubat WTR Buluşması
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
(01-18-2010 08:43 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(01-18-2010 08:01 PM)l3ommer Yazılan: [ -> ]
(01-18-2010 07:56 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Eventların içeriği tarafımca hazırlanacaktır =) İlk 3'e mükemmel ödüller verilecektir =)

Sen hazırlıyorsan zor olur kesin Big Grin

Zorluğundan çok elimden geldiğince adil bir sistem üzerinde çalışıyorum.

Biliyorum sana iyi çalışmalar.

TaTy

Yeni bir PC verin bana Big Grin şöyle core i7-5 felan Big Grin
(01-19-2010 01:38 AM)bestblack Yazılan: [ -> ]Yeni bir PC verin bana Big Grin şöyle core i7-5 felan Big Grin

Sen gel benim evde oyna abi, hiç kasma yok. Big Grin
Özellikler falan hepsi full. ^^
Oh oh Big Grin evente olucak sabırsızlıkla bekliyorum
bu arada bir şey söyliyeyim =) 3 tane ödül verilecek. Ödüllerin değerleri toplamı 4 haneli olacak =) =) İçeriği ile ilgili vede başvuru formu ilerleyen günlerde sizlere duyurulacak.
(01-20-2010 09:31 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]bu arada bir şey söyliyeyim =) 3 tane ödül verilecek. Ödüllerin değerleri toplamı 4 haneli olacak =) =) İçeriği ile ilgili vede başvuru formu ilerleyen günlerde sizlere duyurulacak.

4 haneli ^^ Ne vereceksinizki öyle? Oyunla ilgili mi?
(01-20-2010 09:35 PM)TurkLead Yazılan: [ -> ]
(01-20-2010 09:31 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]bu arada bir şey söyliyeyim =) 3 tane ödül verilecek. Ödüllerin değerleri toplamı 4 haneli olacak =) =) İçeriği ile ilgili vede başvuru formu ilerleyen günlerde sizlere duyurulacak.

4 haneli ^^ Ne vereceksinizki öyle? Oyunla ilgili mi?

açıkladığımız zaman epey mutlu olacaksınız =) 3 tane ödül işte =)
süpersiniz

sonsuz teşekkürler

kesin katılacagım burdan mı bildirecez katılacagımızı
(01-20-2010 10:34 PM)kn0wing34 Yazılan: [ -> ]süpersiniz

sonsuz teşekkürler

kesin katılacagım burdan mı bildirecez katılacagımızı

Biz kısa süre içinde katılım formu yayınlayacağız.

Her katılımcı adına yaka kartı hazırlanacak.

Onlar bildirilecek kısa süre içinde. Ödüller %100 belli olunca vede 1-2 şeyde kesin belli olunca.
Arkadaşlar teşekkür ediyorum ilk önce bizide kırmadığınız için cumartesiye çektiğiniz için , ölüm kalım olmadığı sürece o gün orada olacağım , teşekkür ediyorum yine arkadaşlar Big Grin Görüşmek üzere.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler