(01-18-2010 08:43 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (01-18-2010 08:01 PM)l3ommer Yazılan: [ -> ] (01-18-2010 07:56 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Eventların içeriği tarafımca hazırlanacaktır =) İlk 3'e mükemmel ödüller verilecektir =)
Sen hazırlıyorsan zor olur kesin 
Zorluğundan çok elimden geldiğince adil bir sistem üzerinde çalışıyorum.
Biliyorum sana iyi çalışmalar.
(01-19-2010 01:38 AM)bestblack Yazılan: [ -> ]Yeni bir PC verin bana
şöyle core i7-5 felan 
Sen gel benim evde oyna abi, hiç kasma yok.
Özellikler falan hepsi full. ^^
Oh oh

evente olucak sabırsızlıkla bekliyorum
bu arada bir şey söyliyeyim =) 3 tane ödül verilecek. Ödüllerin değerleri toplamı 4 haneli olacak =) =) İçeriği ile ilgili vede başvuru formu ilerleyen günlerde sizlere duyurulacak.
(01-20-2010 09:31 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]bu arada bir şey söyliyeyim =) 3 tane ödül verilecek. Ödüllerin değerleri toplamı 4 haneli olacak =) =) İçeriği ile ilgili vede başvuru formu ilerleyen günlerde sizlere duyurulacak.
4 haneli ^^ Ne vereceksinizki öyle? Oyunla ilgili mi?
(01-20-2010 09:35 PM)TurkLead Yazılan: [ -> ] (01-20-2010 09:31 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]bu arada bir şey söyliyeyim =) 3 tane ödül verilecek. Ödüllerin değerleri toplamı 4 haneli olacak =) =) İçeriği ile ilgili vede başvuru formu ilerleyen günlerde sizlere duyurulacak.
4 haneli ^^ Ne vereceksinizki öyle? Oyunla ilgili mi?
açıkladığımız zaman epey mutlu olacaksınız =) 3 tane ödül işte =)
süpersiniz
sonsuz teşekkürler
kesin katılacagım burdan mı bildirecez katılacagımızı
(01-20-2010 10:34 PM)kn0wing34 Yazılan: [ -> ]süpersiniz
sonsuz teşekkürler
kesin katılacagım burdan mı bildirecez katılacagımızı
Biz kısa süre içinde katılım formu yayınlayacağız.
Her katılımcı adına yaka kartı hazırlanacak.
Onlar bildirilecek kısa süre içinde. Ödüller %100 belli olunca vede 1-2 şeyde kesin belli olunca.
Arkadaşlar teşekkür ediyorum ilk önce bizide kırmadığınız için cumartesiye çektiğiniz için , ölüm kalım olmadığı sürece o gün orada olacağım , teşekkür ediyorum yine arkadaşlar

Görüşmek üzere.