Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Trvalkyrie Hakında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(05-11-2010 10:03 PM)b0ys0fhell Yazılan: [ -> ]Oldu sizn adam gelicek progameturk de adam yok diyecek bizde sessiz mı kalıcaz.Aramızda özel bişey olabilir ama bunu tüm foruma adam deil deme hakk varmı sence ?

Konunun muhattabıyla konuş arkadaşım bu forumda kaç kullanıcı var adam bizim muhattabımızmı da böyle konuşma hakkına sahipsin direk konuyla alakalı kişiyle iletişime geç
(05-11-2010 09:56 PM)b0ys0fhell Yazılan: [ -> ]Ben hack savunmuyorum.Adam hack ise odalarda barındamayın ama adam hack diye progameturk'de ADAM YOK deme kim veriyor ben bunun cevap'ını istıyorum sizden sizin forumdanda hack çıkıyor size kimse warrocktr de ADAM YOK dese olurmu.Ve bu lafı diyen burda yetkili cok ayıp.

kim dedi onu ??

Cevap alana kadar konu açık duracak
ben şahsen bugün yazılanların içindeydim kimse o şekilde bir şey demedi arkadaşım halisülasyonmu görüyorsun sen yoksa yapanların arkasındamı durmak için konuşuyorsun anlamış deilim fazla hayalperst olma adamsan adamlığını bil herkese aynı muameleyi yapma yoksa herkesten aynı tepkiyi alırsın gelipte burada ahkam kesemessin haddini bil millete sataşma
(05-11-2010 10:32 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(05-11-2010 09:56 PM)b0ys0fhell Yazılan: [ -> ]Ben hack savunmuyorum.Adam hack ise odalarda barındamayın ama adam hack diye progameturk'de ADAM YOK deme kim veriyor ben bunun cevap'ını istıyorum sizden sizin forumdanda hack çıkıyor size kimse warrocktr de ADAM YOK dese olurmu.Ve bu lafı diyen burda yetkili cok ayıp.

kim dedi onu ??

Cevap alana kadar konu açık duracak

Serkan Ersoy söylemiş turgay buda ss

http://img14.imageshack.us/img14/4026/76867102.png
(05-11-2010 10:00 PM)black Yazılan: [ -> ]Kim o ? Dese ne oılur ? Sen üstüne vazife olmayan işlere neden karışıyorsun ? Belki iki kişi arasında özel bişey olmuştur ? Sen kahinmisin ? Zamanında olmuş bitmiş olay.

Sonuç şu : Hacki yapan kişi progameturk'te hala duruyor.İşte fark burada.!

Bacaksız o farkı yaratanlar bizdik zaten zamanında.Hazıra konduğun yerde ukalalık yapma o aklı selim tavırlarını da kendine sakla..Tamam mı canım benim.Adam adabıyla sana açıklama yapıyor burada.O kırmızı renkli isim farkını ukalalıkla değil yaptırımlarınla göster.Biraz sakısıyı çalıştırsın orası burası farkı olmadan oyun ve oyuncu için çalışırsın.Ama nerdeee; laf sokunca madalya verecekler ya hemen havalara girin.Kimse haddini aşmasın hatalı olanlar da aradan ayıklansın.Sorun kendi kendine hallolur bu şekilde...
(05-11-2010 10:38 PM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]ben şahsen bugün yazılanların içindeydim kimse o şekilde bir şey demedi arkadaşım halisülasyonmu görüyorsun sen yoksa yapanların arkasındamı durmak için konuşuyorsun anlamış deilim fazla hayalperst olma adamsan adamlığını bil herkese aynı muameleyi yapma yoksa herkesten aynı tepkiyi alırsın gelipte burada ahkam kesemessin haddini bil millete sataşma

buyur ss aç bak istersen kimseye yalan borçum yok
http://img14.imageshack.us/img14/4026/76867102.png
(05-11-2010 10:49 PM)b0ys0fhell Yazılan: [ -> ]
(05-11-2010 10:38 PM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]ben şahsen bugün yazılanların içindeydim kimse o şekilde bir şey demedi arkadaşım halisülasyonmu görüyorsun sen yoksa yapanların arkasındamı durmak için konuşuyorsun anlamış deilim fazla hayalperst olma adamsan adamlığını bil herkese aynı muameleyi yapma yoksa herkesten aynı tepkiyi alırsın gelipte burada ahkam kesemessin haddini bil millete sataşma

http://warrocktr.com/forum/Konu-Trvalkyr...9#pid64619

sana yalan borcun var veya yok demedim ben millete sataşma dedim kimse söle dedik kötü birşey sölmedim arkadaşım sen bunu yanlış anlıyorsan suç benim deil koymuşun ss yi gereği yapılır meraklanma ama birdahakine üstü kapalı suçlama yapma saygılarımla

TaTy

(05-11-2010 10:44 PM)bariberto Yazılan: [ -> ]
(05-11-2010 10:00 PM)black Yazılan: [ -> ]Kim o ? Dese ne oılur ? Sen üstüne vazife olmayan işlere neden karışıyorsun ? Belki iki kişi arasında özel bişey olmuştur ? Sen kahinmisin ? Zamanında olmuş bitmiş olay.

Sonuç şu : Hacki yapan kişi progameturk'te hala duruyor.İşte fark burada.!

Bacaksız o farkı yaratanlar bizdik zaten zamanında.Hazıra konduğun yerde ukalalık yapma o aklı selim tavırlarını da kendine sakla..Tamam mı canım benim.Adam adabıyla sana açıklama yapıyor burada.O kırmızı renkli isim farkını ukalalıkla değil yaptırımlarınla göster.Biraz sakısıyı çalıştırsın orası burası farkı olmadan oyun ve oyuncu için çalışırsın.Ama nerdeee; laf sokunca madalya verecekler ya hemen havalara girin.Kimse haddini aşmasın hatalı olanlar da aradan ayıklansın.Sorun kendi kendine hallolur bu şekilde...
Neyin hazırı ? ne yaptın ? sen bu zamana kadar ne yaptın ? daha dün TS de konuşuyorduk şimdi bacaksızmı olduk ? Siz zamanında bişeyler yapmış olsaydınız bu oyun bu hallere düşmezdi.Benim hakkıyla oynayan oyuncular için ne kadar çalıştığımı forumda biraz araştırma yaparak öğrenebilirsin.Adamın birisi hack yapmış gelip burası didikleniyor. Anlamadım gitti.Biriside geliyor bana laf sokuyor.Ayıp yakıştıramadım sana.
(05-11-2010 10:52 PM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]
(05-11-2010 10:49 PM)b0ys0fhell Yazılan: [ -> ]

http://warrocktr.com/forum/Konu-Trvalkyr...9#pid64619

sana yalan borcun var veya yok demedim ben millete sataşma dedim kimse söle dedik kötü birşey sölmedim arkadaşım sen bunu yanlış anlıyorsan suç benim deil koymuşun ss yi gereği yapılır meraklanma ama birdahakine üstü kapalı suçlama yapma saygılarımla

sen ne hakla ınsanı akıl ozurlu yerıne koyarsın halüsilasyon goruyor dersen ? al sana halusılasyon... halusulasyonlar ne zamandır ımageshackte dolasıyor
Bu konudaki cevaplar hack ss inden yola çıkılarak progametürk ü karalama ve fırsattan istifade edip progametürk forumundaki kullanıcılara hakaret etme amacı içindeki kişilerin yazdığı cevaplardır.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler