Trvalkyrie Hakında
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Trvalkyrie Hakında
Konudaki Cevap Sayısı
24
Konuyu Açan Kişi
Gökhan Genç
Görüntülenme Sayısı
5108

Konu Kapalı 

Derecelendir
  • 1 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Trvalkyrie Hakında
Harun Erbay
Üst Teğmen
*
TeamSpeak Admin

Profil Bilgileri
Adı: HARUN

Katılma Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 186

Warrock Bilgileri
Nick: bykusshow

K/D: 1

LwL: 1

Clan: BMT

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
psg1

Sniper
M60
Urban OPS
RE: Black
(05-11-2010 10:03 PM)b0ys0fhell Yazılan:  Oldu sizn adam gelicek progameturk de adam yok diyecek bizde sessiz mı kalıcaz.Aramızda özel bişey olabilir ama bunu tüm foruma adam deil deme hakk varmı sence ?

Konunun muhattabıyla konuş arkadaşım bu forumda kaç kullanıcı var adam bizim muhattabımızmı da böyle konuşma hakkına sahipsin direk konuyla alakalı kişiyle iletişime geç

KÜLLERİNDEN DOĞAN AŞK !!!..!!!

Forum Kuralları
WarRock İndirme
Teknik Yardım Bölümü
Hazır Ticketlar Bölümü
WarrockTR Clanlar Birliği
Xfire Oyun İçinde Video Çekme
Teamspeak 3 Kurulum
WarRock Kayıt Olma
Hediye Kod Kullanmak
ImageShack SS Koyma Programı
WTR Clan Kayıt İşlemi
Foruma Video Ekleme Kodları
Microsoft Visual C++ Runtime Warrock Hatası Çözümü
Warrock Dosyaları [ Sistem ]
Nod32 İçin WarRock Ayarı
05-11-2010 10:15 PM
Tüm Mesajlarını Bul
Turgay Emek
qstrgy07
Elite

Profil Bilgileri
Adı: Turgay

Katılma Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 636

Warrock Bilgileri
Nick: wtrtrgy07

K/D: 2,58

LwL: 17

Clan: NBK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Medic
M60
CQC
RE: Trvalkyrie Hakında
(05-11-2010 09:56 PM)b0ys0fhell Yazılan:  Ben hack savunmuyorum.Adam hack ise odalarda barındamayın ama adam hack diye progameturk'de ADAM YOK deme kim veriyor ben bunun cevap'ını istıyorum sizden sizin forumdanda hack çıkıyor size kimse warrocktr de ADAM YOK dese olurmu.Ve bu lafı diyen burda yetkili cok ayıp.

kim dedi onu ??

Cevap alana kadar konu açık duracak

Beni tanıyormusun ?? Hiç zannetmiyorum =) --->> Tıkla << ---

[Resim: wtrtrgy07.gif]

05-11-2010 10:32 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Turhan Demirel
babayorgun
*

Profil Bilgileri
Adı: hacı osman veli oğlu

Rep Puanı: 183

Warrock Bilgileri
Nick: yok

K/D: yok

LwL: yok

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
Gold Premium
Sniper
AI-AW
CQC
ben şahsen bugün yazılanların içindeydim kimse o şekilde bir şey demedi arkadaşım halisülasyonmu görüyorsun sen yoksa yapanların arkasındamı durmak için konuşuyorsun anlamış deilim fazla hayalperst olma adamsan adamlığını bil herkese aynı muameleyi yapma yoksa herkesten aynı tepkiyi alırsın gelipte burada ahkam kesemessin haddini bil millete sataşma

[Resim: minifestoz.gif]
05-11-2010 10:38 PM
Tüm Mesajlarını Bul
Gökhan Genç
GalataSaray
*

Profil Bilgileri
Adı: Gökhan

Katılma Tarihi: Apr 2010

Rep Puanı: 2

Warrock Bilgileri
Nick: g0khangenc

K/D: 1.24

LwL: 53

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
famas

Assault

CQC
(05-11-2010 10:32 PM)Turgay Emek Yazılan:  
(05-11-2010 09:56 PM)b0ys0fhell Yazılan:  Ben hack savunmuyorum.Adam hack ise odalarda barındamayın ama adam hack diye progameturk'de ADAM YOK deme kim veriyor ben bunun cevap'ını istıyorum sizden sizin forumdanda hack çıkıyor size kimse warrocktr de ADAM YOK dese olurmu.Ve bu lafı diyen burda yetkili cok ayıp.

kim dedi onu ??

Cevap alana kadar konu açık duracak

Serkan Ersoy söylemiş turgay buda ss

http://img14.imageshack.us/img14/4026/76867102.png
(Bu Mesaj 05-11-2010 10:47 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Gökhan Genç.)
05-11-2010 10:40 PM
Tüm Mesajlarını Bul
bariberto
Er
*

Profil Bilgileri
Adı:

Rep Puanı: 16

Warrock Bilgileri
Nick:

K/D:

LwL:

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :

(05-11-2010 10:00 PM)black Yazılan:  Kim o ? Dese ne oılur ? Sen üstüne vazife olmayan işlere neden karışıyorsun ? Belki iki kişi arasında özel bişey olmuştur ? Sen kahinmisin ? Zamanında olmuş bitmiş olay.

Sonuç şu : Hacki yapan kişi progameturk'te hala duruyor.İşte fark burada.!

Bacaksız o farkı yaratanlar bizdik zaten zamanında.Hazıra konduğun yerde ukalalık yapma o aklı selim tavırlarını da kendine sakla..Tamam mı canım benim.Adam adabıyla sana açıklama yapıyor burada.O kırmızı renkli isim farkını ukalalıkla değil yaptırımlarınla göster.Biraz sakısıyı çalıştırsın orası burası farkı olmadan oyun ve oyuncu için çalışırsın.Ama nerdeee; laf sokunca madalya verecekler ya hemen havalara girin.Kimse haddini aşmasın hatalı olanlar da aradan ayıklansın.Sorun kendi kendine hallolur bu şekilde...
(Bu Mesaj 05-11-2010 10:46 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : bariberto.)
05-11-2010 10:44 PM
Tüm Mesajlarını Bul
Gökhan Genç
GalataSaray
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
famas

Assault

CQC
(05-11-2010 10:38 PM)Turhan Demirel Yazılan:  ben şahsen bugün yazılanların içindeydim kimse o şekilde bir şey demedi arkadaşım halisülasyonmu görüyorsun sen yoksa yapanların arkasındamı durmak için konuşuyorsun anlamış deilim fazla hayalperst olma adamsan adamlığını bil herkese aynı muameleyi yapma yoksa herkesten aynı tepkiyi alırsın gelipte burada ahkam kesemessin haddini bil millete sataşma

buyur ss aç bak istersen kimseye yalan borçum yok
http://img14.imageshack.us/img14/4026/76867102.png
(Bu Mesaj 05-11-2010 10:51 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Gökhan Genç.)
05-11-2010 10:49 PM
Tüm Mesajlarını Bul
Turhan Demirel
babayorgun
*

Profil Bilgileri
Adı: hacı osman veli oğlu

Rep Puanı: 183

Warrock Bilgileri
Nick: yok

K/D: yok

LwL: yok

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
Gold Premium
Sniper
AI-AW
CQC
(05-11-2010 10:49 PM)b0ys0fhell Yazılan:  
(05-11-2010 10:38 PM)Turhan Demirel Yazılan:  ben şahsen bugün yazılanların içindeydim kimse o şekilde bir şey demedi arkadaşım halisülasyonmu görüyorsun sen yoksa yapanların arkasındamı durmak için konuşuyorsun anlamış deilim fazla hayalperst olma adamsan adamlığını bil herkese aynı muameleyi yapma yoksa herkesten aynı tepkiyi alırsın gelipte burada ahkam kesemessin haddini bil millete sataşma

http://warrocktr.com/forum/Konu-Trvalkyr...9#pid64619

sana yalan borcun var veya yok demedim ben millete sataşma dedim kimse söle dedik kötü birşey sölmedim arkadaşım sen bunu yanlış anlıyorsan suç benim deil koymuşun ss yi gereği yapılır meraklanma ama birdahakine üstü kapalı suçlama yapma saygılarımla

[Resim: minifestoz.gif]
05-11-2010 10:52 PM
Tüm Mesajlarını Bul
TaTy
Unregistered

(05-11-2010 10:44 PM)bariberto Yazılan:  
(05-11-2010 10:00 PM)black Yazılan:  Kim o ? Dese ne oılur ? Sen üstüne vazife olmayan işlere neden karışıyorsun ? Belki iki kişi arasında özel bişey olmuştur ? Sen kahinmisin ? Zamanında olmuş bitmiş olay.

Sonuç şu : Hacki yapan kişi progameturk'te hala duruyor.İşte fark burada.!

Bacaksız o farkı yaratanlar bizdik zaten zamanında.Hazıra konduğun yerde ukalalık yapma o aklı selim tavırlarını da kendine sakla..Tamam mı canım benim.Adam adabıyla sana açıklama yapıyor burada.O kırmızı renkli isim farkını ukalalıkla değil yaptırımlarınla göster.Biraz sakısıyı çalıştırsın orası burası farkı olmadan oyun ve oyuncu için çalışırsın.Ama nerdeee; laf sokunca madalya verecekler ya hemen havalara girin.Kimse haddini aşmasın hatalı olanlar da aradan ayıklansın.Sorun kendi kendine hallolur bu şekilde...
Neyin hazırı ? ne yaptın ? sen bu zamana kadar ne yaptın ? daha dün TS de konuşuyorduk şimdi bacaksızmı olduk ? Siz zamanında bişeyler yapmış olsaydınız bu oyun bu hallere düşmezdi.Benim hakkıyla oynayan oyuncular için ne kadar çalıştığımı forumda biraz araştırma yaparak öğrenebilirsin.Adamın birisi hack yapmış gelip burası didikleniyor. Anlamadım gitti.Biriside geliyor bana laf sokuyor.Ayıp yakıştıramadım sana.
05-11-2010 10:53 PM
Gökhan Genç
GalataSaray
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
famas

Assault

CQC
(05-11-2010 10:52 PM)Turhan Demirel Yazılan:  
(05-11-2010 10:49 PM)b0ys0fhell Yazılan:  

http://warrocktr.com/forum/Konu-Trvalkyr...9#pid64619

sana yalan borcun var veya yok demedim ben millete sataşma dedim kimse söle dedik kötü birşey sölmedim arkadaşım sen bunu yanlış anlıyorsan suç benim deil koymuşun ss yi gereği yapılır meraklanma ama birdahakine üstü kapalı suçlama yapma saygılarımla

sen ne hakla ınsanı akıl ozurlu yerıne koyarsın halüsilasyon goruyor dersen ? al sana halusılasyon... halusulasyonlar ne zamandır ımageshackte dolasıyor
(Bu Mesaj 05-11-2010 10:56 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Gökhan Genç.)
05-11-2010 10:54 PM
Tüm Mesajlarını Bul
bypremium
Er
*

Profil Bilgileri
Adı: Emre Can Özmen

Katılma Tarihi: Nov 2009

Rep Puanı: 3

Warrock Bilgileri
Nick: bypremium

K/D: 1.26

LwL: 35

Clan: WUF

8. Slot Silahım :
silver_m249
Favori Silah :
l85a1
Gold Premium
Assault
M60
Battle Group
Bu konudaki cevaplar hack ss inden yola çıkılarak progametürk ü karalama ve fırsattan istifade edip progametürk forumundaki kullanıcılara hakaret etme amacı içindeki kişilerin yazdığı cevaplardır.

[Resim: screenshot159j.jpg]
05-11-2010 11:02 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
« Önceki | Sonraki »
Konu Kapalı 

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Trvalkyrie hakkında bilgilendirme muyatim 2 1,274 05-12-2010 12:10 AM
Son Mesaj: Ruvale

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай