05-11-2010, 11:03 PM
(05-11-2010 10:53 PM)black Yazılan: [ -> ](05-11-2010 10:44 PM)bariberto Yazılan: [ -> ]Neyin hazırı ? ne yaptın ? sen bu zamana kadar ne yaptın ? daha dün TS de konuşuyorduk şimdi bacaksızmı olduk ? Siz zamanında bişeyler yapmış olsaydınız bu oyun bu hallere düşmezdi.Benim hakkıyla oynayan oyuncular için ne kadar çalıştığımı forumda biraz araştırma yaparak öğrenebilirsin.Adamın birisi hack yapmış gelip burası didikleniyor. Anlamadım gitti.Biriside geliyor bana laf sokuyor.Ayıp yakıştıramadım sana.(05-11-2010 10:00 PM)black Yazılan: [ -> ]Kim o ? Dese ne oılur ? Sen üstüne vazife olmayan işlere neden karışıyorsun ? Belki iki kişi arasında özel bişey olmuştur ? Sen kahinmisin ? Zamanında olmuş bitmiş olay.
Sonuç şu : Hacki yapan kişi progameturk'te hala duruyor.İşte fark burada.!
Bacaksız o farkı yaratanlar bizdik zaten zamanında.Hazıra konduğun yerde ukalalık yapma o aklı selim tavırlarını da kendine sakla..Tamam mı canım benim.Adam adabıyla sana açıklama yapıyor burada.O kırmızı renkli isim farkını ukalalıkla değil yaptırımlarınla göster.Biraz sakısıyı çalıştırsın orası burası farkı olmadan oyun ve oyuncu için çalışırsın.Ama nerdeee; laf sokunca madalya verecekler ya hemen havalara girin.Kimse haddini aşmasın hatalı olanlar da aradan ayıklansın.Sorun kendi kendine hallolur bu şekilde...
Bak ne güzel söylüyorsun daha dün TS de konuşuyorduk diye.Ben ya da diğer kuruculardan en ufak ukalalık duydun mu ya da gördün mü forumlarda WTR ile ilgili? Duyamazsın göremezsin güzel kardeşim.Senin bana yakıştırmak ya da yakıştırmamak gibi bir misyonun da olamaz.Bu oyunun bu hale gelmesi noktasında en az kusurlu olan biziz.Şu güne kadar oyunu bırakma noktasında bile gelen her isteğe karınca kararınca destek verdik.Ve üstelik bu adam kimdir nedir demeden.Adam gibi oyun için adam gibi adamlar lazım.Önce yediğin tasa yapmamayı öğren ondan sonra beni yorumla.Ve son olarak ben bu zamana kadar ne yaptım? Güzel soru yaptığım en güzel şey herkesi adam yerine koyup gönüllerini okşadım.Şimdi şu kedi köpek kavgalarını kesin oyun nasıl kurtulur onun üzerinde fikir üretin.Bırakın hack yapan yapsın küfreden etsin.Herkesin hak ettiği karşısına elbet bir şekilde çıkar.