Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: HERKESİN BAKMASINI RİCA EDİYORUM
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Arkadaşlar oyun artık oyunluktan çıkmış bulunmaktadır sizlerden bir isteğim olcak bu akşam saat 9 da oyunlarınızı 5 dakikalığına kapatmanızı ve tepkinizi ortaya koymanızı istiyorum. bakıyorum oyunda opk olmayan oda yok gibi hackler cirt atıyor sizden sadece 5 dakikalığına türkiye serverine girmemenizi rica ediorum ve dier forumdaki arkadaşlarada burdan sesleniyorum sizlerde bu tepkiye katılırsanız sevinirim arkadaşlar saygılarımla..
herkez buna uyarsa güzel olurdabeyfendi
kesinlikle katılıyorum.beyfendi
gereksiz Smile k2 farketmeyecek bile
harbiden süper olur abi 5 dakka bile girmesek bunu anlarlar ama toplu katılım şart
katılıyorum ama uycaklarını sanmıyorum...ama olumlu düşünmek lazım Smile
Ben uyacağım.Aklıma gelirse.
(05-08-2010 03:37 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]gereksiz Smile k2 farketmeyecek bile

sen diosunki gereksiz k2 fark etmeyecek bilem sen bu kafayla bu şekilde düşünürsen seni kimse fark etmez arkadaşım
(05-08-2010 03:38 PM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]
(05-08-2010 03:37 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]gereksiz Smile k2 farketmeyecek bile

sen diosunki gereksiz k2 fark etmeyecek bilem sen bu kafayla bu şekilde düşünürsen seni kimse fark etmez arkadaşım

5 dakika oyundan çıksak adamlar ne yapacak? ben böyle düşünüyorum diyelim bütün türkiye çıktık umursamazlar bile
fark ederde uyarlar mı bence demiştim ama kimse uymadı olmadı yani. Sad
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler