Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: HERKESİN BAKMASINI RİCA EDİYORUM
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(05-08-2010 04:22 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Turhan abi düşüncen güzelde.Oyunda forumu takip etmeyen çok oyuncu var ve kabul ediceklerini sanmıyorum Ss.gifSs.gif

güzel bir soru ben bu foruma konu açtım ki sizler görün ve dier arkadaşlarınızada haber verin ne olcak az bir süre oyun olmasa herkes ölecekmi dünyanın sonumu gelecek ben oyuna girmiyorum beyler fazla girdiğim zamanda haclerden ve küfürlerden oyun oynanmıyor bu yüzden sizleri suçlamıyorum ama birşeyi yapmammız lazımki oyuna bakılsın unuttular bu serveri Sad
Herkes uysa bile oda kapmak için birkaç arkadaşın oyuna saldıracağından eminim.
(05-08-2010 04:51 PM)lpkaan Yazılan: [ -> ]Herkes uysa bile oda kapmak için birkaç arkadaşın oyuna saldıracağından eminim.

ya anlamıyorum oyunda odamı kalmadı herkes taktı bir odaya kafayı alsınlar kapsınlar ne olacakki oyunda odamı bulamadınızAngry
Bencede Yapalım !
bana her türlü uyar yeterki tepkimizi bi şekilde gösterelimm
evet yapalım !
(05-08-2010 05:02 PM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]
(05-08-2010 04:51 PM)lpkaan Yazılan: [ -> ]Herkes uysa bile oda kapmak için birkaç arkadaşın oyuna saldıracağından eminim.

ya anlamıyorum oyunda odamı kalmadı herkes taktı bir odaya kafayı alsınlar kapsınlar ne olacakki oyunda odamı bulamadınızAngry

öndeki oda çabuk dolar 200 lerden oda kap oyunu başlatmak için 15dk beklersin
(05-08-2010 05:07 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]
(05-08-2010 05:02 PM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]

öndeki oda çabuk dolar 200 lerden oda kap oyunu başlatmak için 15dk beklersin

beyler odaları almak çok zor olmasa gerek
Ben klana bildirdim.
Bende kapatıcam . 5 dk dan ne çıkar Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler