Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: HERKESİN BAKMASINI RİCA EDİYORUM
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
bence iyi fikir herkes soylerse arkadaslarina forumlarda felan niye olmasin beyfendi
Arkadaşlar sadece 5 10 dakika oyunsuz kalsanız ne olacakki dünyanın sonumu gelecek bazı şeyler için geç kalınmış bir konu bu konu eğerki düzgün bir oyun istiyorsak bazı şeyleri boykot etmemiz lazımki sesimizi duysunlar tepkimizi görsünler ilk 14 kim kaparsa kapsın sen temiz oyun istiyosan bu uygulamaya katıl he ben bu şekilde bu oyunu oynarım diosan arkadaşım siz bu kafayla hiç bir yere varamassınız.
Bu bu şekilde olmaz. Bunu bir gün önceden duyurursak ses getirmez. Organize olarak bir tarih belirlemek lazım. Mesela tam 1 hafta sonra. Bu şekilde herkezin aklında olur vede olaydan haberdar olan insan sayısı artar. Bunu resmi forumdanda dile getirip ( yabancı ) oradanda bir ses getirebiliriz bu sayede bu eylemin K2 farkındada olur. Bence biz adam gibi bir tarih belirleyelim vede öyle bir protesto yapalım.

Ayrıca 5 dakika az. En az 30 dakika olmalıdır.
(05-08-2010 04:08 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bu bu şekilde olmaz. Bunu bir gün önceden duyurursak ses getirmez. Organize olarak bir tarih belirlemek lazım. Mesela tam 1 hafta sonra. Bu şekilde herkezin aklında olur vede olaydan haberdar olan insan sayısı artar. Bunu resmi forumdanda dile getirip ( yabancı ) oradanda bir ses getirebiliriz bu sayede bu eylemin K2 farkındada olur. Bence biz adam gibi bir tarih belirleyelim vede öyle bir protesto yapalım.

Bi Ticket Atipta bildirseniz aslinda olmazmi ?

SametKARA

Buna Herkezin Uyacağına İnanmıyorum Turhan Abi.
(05-08-2010 04:11 PM)YanlizKr4l Yazılan: [ -> ]
(05-08-2010 04:08 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bu bu şekilde olmaz. Bunu bir gün önceden duyurursak ses getirmez. Organize olarak bir tarih belirlemek lazım. Mesela tam 1 hafta sonra. Bu şekilde herkezin aklında olur vede olaydan haberdar olan insan sayısı artar. Bunu resmi forumdanda dile getirip ( yabancı ) oradanda bir ses getirebiliriz bu sayede bu eylemin K2 farkındada olur. Bence biz adam gibi bir tarih belirleyelim vede öyle bir protesto yapalım.

Bi Ticket Atipta bildirseniz aslinda olmazmi ?

Ticket bir şey yapmaz. Resmi forumdan bunun haberini verirsek yabancılarda hak verecektir vede bir ortam hazırlanacaktır.

(05-08-2010 04:13 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Buna Herkezin Uyacağına İnanmıyorum Turhan Abi.

Herkez tabikide uymayacak. Ama ulaşabilceğimiz Her clanı haberdar etmeliyiz. Clan liderlerine bu sebeble büyük yük düşüyor.

Kısacası iyi organize bir eylem olması laızm.
beyler beyler buna herkesin uyacığını bende sanmıyorum ama neden olmasınki hep herşeye siz karamsarmı bakarsınız nasrettin hocanın fıkralarını dinlemedinizmi siz hiç ya tutarsaWink

SametKARA

Ben Sonuna Kadar Destekliyorum İstersen 24 Saat Girmiyeyim Yeterki Herkez Onaylasın
Turhan abi düşüncen güzelde.Oyunda forumu takip etmeyen çok oyuncu var ve kabul ediceklerini sanmıyorum Ss.gifSs.gif
(05-08-2010 03:37 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]gereksiz Smile k2 farketmeyecek bile

Herşeye bu kadar muhalafet olmayın. 5 dk çık nolurki bir şeymi eksilir senden ?
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler