Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: + Rep yarışması:D:D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

SametKARA

(04-30-2010 12:40 PM)psikoiz Yazılan: [ -> ]
(04-30-2010 12:37 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Ard Arda 4 Konu Açılmasının Yasak Olmasının Sebebi Görüntü Kirliliği Olmasıdır Ömer'cim Bu Yüzden Ard Arda 4 Konu Yasak Ama Gün Boyu 5-6 Konu Açabilirsin.

teşekkür ederim samet. buna dikkat ederim. Açtığım konulara bakarsan milletin gülebileceği konular. Ama bu kadar baskı yapılması forumdan soğutur beni... gördüğüm kadarıyla herkes kafasına göre sırf mesaj için cvp yazıo. doğru düzgün konu açan yok. forum dediğin yer sohbet muhabbet bilgi alma bilkgi verme yeridir. burda genelde hack ve standard muhabbetler oluo yada herkes skorlarını çekip yolluo. bem biraz renk gelsin istedim am bu göze batıyorsa artık konu falanda paylaşmam...

Göze Batma Konusu Değil Canım Kardeşim Şimdi Foruma Baktığın Zaman Sıf Senin Konuların Durursa Göze Çok Hoş Gelmez Açıkçası ( Sen İçin Değil Herkez İçin Geçerli ) Sadece Arka Arkaya
psikoiz
psikoiz
psikoiz
psikoiz
Diye Konular Olursa bu Hoş Gözükmez Yani Mod Arkadaş Bunu Demek İstedi Sana Yoksa Sana Kimse Böyle Konu Açamazsın Diyemez İstediğin Tür Konular Açabilirsin.
(04-30-2010 12:37 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Ard Arda 4 Konu Açılmasının Yasak Olmasının Sebebi Görüntü Kirliliği Olmasıdır Ömer'cim Bu Yüzden Ard Arda 4 Konu Yasak Ama Gün Boyu 5-6 Konu Açabilirsin.

teşekkür ederim samet. buna dikkat ederim. Açtığım konulara bakarsan milletin gülebileceği konular. Ama bu kadar baskı yapılması forumdan soğutur beni... gördüğüm kadarıyla herkes kafasına göre sırf mesaj için cvp yazıo. doğru düzgün konu açan yok. forum dediğin yer sohbet muhabbet bilgi alma bilkgi verme yeridir. burda genelde hack ve standard muhabbetler oluo yada herkes skorlarını çekip yolluo. bem biraz renk gelsin istedim am bu göze batıyorsa artık konu falanda paylaşmam...
Takma abi sen devam et Big Grin Ne derlerse desinler açtığın konular da komikti ayrıca bu dışında Big Grin
Sn. Psikoiz hiçbir şeyin göze battığı yoktur. Biraz fazla duygusal yaklaşıyorsunuz olaylara. Sizin belirttiğiniz Forum özelliklerinin dışında, her Forum'un da kendince kuralları vardır. Ve bize ait kurallardan bir tanesi de art arda konu açılmasının yasak olması. Ayrıca, kimsenin size ''hiç konu açmayın'' ya da ''Forum'a bir daha uğramamalısınız'' yazdığını göremiyorum..

Anlayış ile karşılayacağınızı umuyorum.
(04-30-2010 12:55 PM)slapdash Yazılan: [ -> ]Sn. Psikoiz hiçbir şeyin göze battığı yoktur. Biraz fazla duygusal yaklaşıyorsunuz olaylara. Sizin belirttiğiniz Forum özelliklerinin dışında, her Forum'un da kendince kuralları vardır. Ve bize ait kurallardan bir tanesi de art arda konu açılmasının yasak olması. Ayrıca, kimsenin size ''hiç konu açmayın'' ya da ''Forum'a bir daha uğramamalısınız'' yazdığını göremiyorum..

Anlayış ile karşılayacağınızı umuyorum.
adamın dediği cümleyi görmüyormusun. bu adamın açtığı konular boş oluyor diyor.
eminim konularıma bakmamıştır bile. açmdan cvp yazmıştır. Ben şuanda forum olarak sadece bu forumla ilgileniyorum. ve renklendirmeye çalışıyorum. FORUM KURALLARInıda yeni yeni öğreniyorum. Ama bu şekilde yargılanmak açıkçası üzdü beni.. forumu bırakabilirim bile..
(04-30-2010 12:54 PM)Ege-TR Yazılan: [ -> ]

Takma abi sen devam et Big Grin Ne derlerse desinler açtığın konular da komikti ayrıca bu dışında Big Grin

ya samet bu konuyuda biraz kıskançlıktan açtım. bakıom herkesin rep i 100 ün üstünd ebiraz rep olsun dedim Big GrinBig Grin AFEDERSİNİZ. konuyu silebilirsniz...

burası warrock forumu ve genelde warrock ile ilgili konular açılmalı lütfen forumu warrock dışına çıkarmayalım yoksa diğer normal forumlardan farkımız kalmaz.
(04-30-2010 01:30 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]

burası warrock forumu ve genelde warrock ile ilgili konular açılmalı lütfen forumu warrock dışına çıkarmayalım yoksa diğer normal forumlardan farkımız kalmaz.

günay forumun gerçek anlamını eğer bilmiyorsan biraz araştırma yap. burası warrock yardım odası değil. forum.. adı üstünde warrock forum. warrock oynayıp bu bu forumu seçen kişilerin brilikte olduğu sohbet edebildiği bir yer. sen gene bildiğini yap oke..
(04-30-2010 01:40 PM)psikoiz Yazılan: [ -> ]günay forumun gerçek anlamını eğer bilmiyorsan biraz araştırma yap. burası warrock yardım odası değil. forum.. adı üstünde warrock forum. warrock oynayıp bu bu forumu seçen kişilerin brilikte olduğu sohbet edebildiği bir yer. sen gene bildiğini yap oke..

ömer abi merak etme forumun ne olduğunu gayet iyi biliyorum ben daha önce warrock forumuna katılmamıştım durmadan başka başka warrock dışında konular açıyordum ilk foruma üye olduğumda sonra uyarı aldım 1-2 kere ondan sonra anladım hatta turgay bana burası warrock forumu dedi normal foruma dönüştürmeyelim dedi bende hak verdim şimdi gerekeni yapıyorum.sanada bunu anlatmak istedim.
boşver sen bana bir şey anlatmaya çalışma. zaten sabahtan beri sinirliyim...
(04-30-2010 12:34 PM)Mechaasker Yazılan: [ -> ]Bu adamın açtığı konular nedense boş oluyo hep Smile

Boş bir insan demekki...Diğer konularını bilemiycem ama bu baya saçma knife vercekmiş bide^^
Diğer konulara baktım tektek paylaşmak yerine tek konuda olsa daha iyi olabilirmiş.Ama bunu niye açtın bilmiyorum..
sadece 1 kisiye 1 kere verebilirsin rep
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler