Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: + Rep yarışması:D:D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bana 15 gün içinde en fazla Rep verene 2 adet combat 1 adet m7knife kodu vercemBig GrinBig Grin
ard ard a 5. konunuz lütfen konuları düzeltin yoksa biz silebiliriz.
zaten üst üste 3 konu açmak yasak Smile
Bence bu konu silinsin en saçması bu bi kişi bir kere karma verebiliyor çünkü.. Big Grin

SametKARA

Ayrıca Bir Üye Diğer Bir Üyeye Bir Kere Rep Verme Hakkına Sahip
(04-30-2010 12:23 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Ayrıca Bir Üye Diğer Bir Üyeye Bir Kere Rep Verme Hakkına Sahip

aynen biraz anlam karmaşası var Big Grin
Bu adamın açtığı konular nedense boş oluyo hep Smile
Bir dakka ya. Nasıl ard arda 3 konu açmak yasak onu anlamadım. Paylaşmak istediklerimiz için her gün beklemek zorundamıyız. bu konuda bir açıklama yaparsanız sevinirim. yada ben ilgilenmeyeyim artık forum la. foruma giriyorum hoşuma gidenleri yüklüyorum. herkesin hoşuna gidebilecek şeyleri yayınlıyorum. ve yorumlarda sevilio. Bir açıklama bekliyorum???
(04-30-2010 12:34 PM)Mechaasker Yazılan: [ -> ]Bu adamın açtığı konular nedense boş oluyo hep Smile

İstersen açtığım konulara bir gir bak bakalım konulara. ben genelde komedi tarzı şeyler açıyorum. bir benimklere bak birde kendininkilere bakalım ???

SametKARA

Ard Arda 4 Konu Açılmasının Yasak Olmasının Sebebi Görüntü Kirliliği Olmasıdır Ömer'cim Bu Yüzden Ard Arda 4 Konu Yasak Ama Gün Boyu 5-6 Konu Açabilirsin.
(04-30-2010 12:37 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Ard Arda 4 Konu Açılmasının Yasak Olmasının Sebebi Görüntü Kirliliği Olmasıdır Ömer'cim Bu Yüzden Ard Arda 4 Konu Yasak Ama Gün Boyu 5-6 Konu Açabilirsin.

teşekkür ederim samet. buna dikkat ederim. Açtığım konulara bakarsan milletin gülebileceği konular. Ama bu kadar baskı yapılması forumdan soğutur beni... gördüğüm kadarıyla herkes kafasına göre sırf mesaj için cvp yazıo. doğru düzgün konu açan yok. forum dediğin yer sohbet muhabbet bilgi alma bilkgi verme yeridir. burda genelde hack ve standard muhabbetler oluo yada herkes skorlarını çekip yolluo. bem biraz renk gelsin istedim am bu göze batıyorsa artık konu falanda paylaşmam...
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler