+ Rep yarışması:D:D
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
20
Konuyu Açan Kişi
psikoiz
Görüntülenme Sayısı
4366

Konu Kapalı 

Derecelendir
  • 1 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
SametKARA
Unregistered

RE: + Rep yarışması:D:D
(04-30-2010 12:40 PM)psikoiz Yazılan:  
(04-30-2010 12:37 PM)SametKARA Yazılan:  Ard Arda 4 Konu Açılmasının Yasak Olmasının Sebebi Görüntü Kirliliği Olmasıdır Ömer'cim Bu Yüzden Ard Arda 4 Konu Yasak Ama Gün Boyu 5-6 Konu Açabilirsin.

teşekkür ederim samet. buna dikkat ederim. Açtığım konulara bakarsan milletin gülebileceği konular. Ama bu kadar baskı yapılması forumdan soğutur beni... gördüğüm kadarıyla herkes kafasına göre sırf mesaj için cvp yazıo. doğru düzgün konu açan yok. forum dediğin yer sohbet muhabbet bilgi alma bilkgi verme yeridir. burda genelde hack ve standard muhabbetler oluo yada herkes skorlarını çekip yolluo. bem biraz renk gelsin istedim am bu göze batıyorsa artık konu falanda paylaşmam...

Göze Batma Konusu Değil Canım Kardeşim Şimdi Foruma Baktığın Zaman Sıf Senin Konuların Durursa Göze Çok Hoş Gelmez Açıkçası ( Sen İçin Değil Herkez İçin Geçerli ) Sadece Arka Arkaya
psikoiz
psikoiz
psikoiz
psikoiz
Diye Konular Olursa bu Hoş Gözükmez Yani Mod Arkadaş Bunu Demek İstedi Sana Yoksa Sana Kimse Böyle Konu Açamazsın Diyemez İstediğin Tür Konular Açabilirsin.
04-30-2010 12:53 PM
EZLN
Albay
*

Profil Bilgileri
Adı: -

Katılma Tarihi: Dec 2009

Rep Puanı: 113

Warrock Bilgileri
Nick: -

K/D: -

LwL: -

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
scorpion
Gold Premium
Medic
FAMAS
CQC
(04-30-2010 12:37 PM)SametKARA Yazılan:  Ard Arda 4 Konu Açılmasının Yasak Olmasının Sebebi Görüntü Kirliliği Olmasıdır Ömer'cim Bu Yüzden Ard Arda 4 Konu Yasak Ama Gün Boyu 5-6 Konu Açabilirsin.

teşekkür ederim samet. buna dikkat ederim. Açtığım konulara bakarsan milletin gülebileceği konular. Ama bu kadar baskı yapılması forumdan soğutur beni... gördüğüm kadarıyla herkes kafasına göre sırf mesaj için cvp yazıo. doğru düzgün konu açan yok. forum dediğin yer sohbet muhabbet bilgi alma bilkgi verme yeridir. burda genelde hack ve standard muhabbetler oluo yada herkes skorlarını çekip yolluo. bem biraz renk gelsin istedim am bu göze batıyorsa artık konu falanda paylaşmam...
Takma abi sen devam et Big Grin Ne derlerse desinler açtığın konular da komikti ayrıca bu dışında Big Grin

Ejército Zapatista de Liberación Nacional
[EZLN]
Marcos
04-30-2010 12:54 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
neglector
Kök Tengri
Elite

Profil Bilgileri
Adı: Ülgen

Katılma Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 375

Warrock Bilgileri
Nick: ?!

K/D: 99.9

LwL: 99

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Engineer
M60
CQC
Sn. Psikoiz hiçbir şeyin göze battığı yoktur. Biraz fazla duygusal yaklaşıyorsunuz olaylara. Sizin belirttiğiniz Forum özelliklerinin dışında, her Forum'un da kendince kuralları vardır. Ve bize ait kurallardan bir tanesi de art arda konu açılmasının yasak olması. Ayrıca, kimsenin size ''hiç konu açmayın'' ya da ''Forum'a bir daha uğramamalısınız'' yazdığını göremiyorum..

Anlayış ile karşılayacağınızı umuyorum.

It feels so freaking gorgeous to be back on WarRockTR's track again! I'm now all like: ''heck yeah, I missed you guys a lot and don't want this to end ever again!''. Honestly, I should like to say how utterly grateful I'm as I'm back again on the train! Love ya all! süperr
(Bu Mesaj 04-30-2010 12:56 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : neglector.)
04-30-2010 12:55 PM
Tüm Mesajlarını Bul
psikoiz
l1PK1l Clan Leader

Profil Bilgileri
Adı: ÖMER

Katılma Tarihi: Jan 2010

Warrock Bilgileri
Nick: psikoiz

K/D: 1.23

LwL: 53

Clan: 1PK1

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
(04-30-2010 12:55 PM)slapdash Yazılan:  Sn. Psikoiz hiçbir şeyin göze battığı yoktur. Biraz fazla duygusal yaklaşıyorsunuz olaylara. Sizin belirttiğiniz Forum özelliklerinin dışında, her Forum'un da kendince kuralları vardır. Ve bize ait kurallardan bir tanesi de art arda konu açılmasının yasak olması. Ayrıca, kimsenin size ''hiç konu açmayın'' ya da ''Forum'a bir daha uğramamalısınız'' yazdığını göremiyorum..

Anlayış ile karşılayacağınızı umuyorum.
adamın dediği cümleyi görmüyormusun. bu adamın açtığı konular boş oluyor diyor.
eminim konularıma bakmamıştır bile. açmdan cvp yazmıştır. Ben şuanda forum olarak sadece bu forumla ilgileniyorum. ve renklendirmeye çalışıyorum. FORUM KURALLARInıda yeni yeni öğreniyorum. Ama bu şekilde yargılanmak açıkçası üzdü beni.. forumu bırakabilirim bile..
(04-30-2010 12:54 PM)Ege-TR Yazılan:  

Takma abi sen devam et Big Grin Ne derlerse desinler açtığın konular da komikti ayrıca bu dışında Big Grin

ya samet bu konuyuda biraz kıskançlıktan açtım. bakıom herkesin rep i 100 ün üstünd ebiraz rep olsun dedim Big GrinBig Grin AFEDERSİNİZ. konuyu silebilirsniz...

ARTİST l1PK1l 123PsikoKardeşler123 Clan Leader..ARTİST
(Bu Mesaj 04-30-2010 01:08 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : psikoiz.)
04-30-2010 01:05 PM
NyAnKieS
Windows/System32
*

Profil Bilgileri
Adı: Günay

Katılma Tarihi: Mar 2010

Rep Puanı: 149

Warrock Bilgileri
Nick: BuyukBaba

K/D: 1.14

LwL: 28

Clan: RP

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Sniper
FAMAS
CQC

burası warrock forumu ve genelde warrock ile ilgili konular açılmalı lütfen forumu warrock dışına çıkarmayalım yoksa diğer normal forumlardan farkımız kalmaz.

By NyAnKieS

Senin Marka Olduğun Yerde Etiketi Ben Koyarım.

[Resim: inan.png]

04-30-2010 01:30 PM
Tüm Mesajlarını Bul
psikoiz
l1PK1l Clan Leader

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
(04-30-2010 01:30 PM)NyAnKieS Yazılan:  

burası warrock forumu ve genelde warrock ile ilgili konular açılmalı lütfen forumu warrock dışına çıkarmayalım yoksa diğer normal forumlardan farkımız kalmaz.

günay forumun gerçek anlamını eğer bilmiyorsan biraz araştırma yap. burası warrock yardım odası değil. forum.. adı üstünde warrock forum. warrock oynayıp bu bu forumu seçen kişilerin brilikte olduğu sohbet edebildiği bir yer. sen gene bildiğini yap oke..

04-30-2010 01:40 PM
NyAnKieS
Windows/System32
*

Profil Bilgileri
Adı: Günay

Rep Puanı: 149

Warrock Bilgileri
Nick: BuyukBaba

K/D: 1.14

LwL: 28

Clan: RP

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Sniper
FAMAS
CQC
(04-30-2010 01:40 PM)psikoiz Yazılan:  günay forumun gerçek anlamını eğer bilmiyorsan biraz araştırma yap. burası warrock yardım odası değil. forum.. adı üstünde warrock forum. warrock oynayıp bu bu forumu seçen kişilerin brilikte olduğu sohbet edebildiği bir yer. sen gene bildiğini yap oke..

ömer abi merak etme forumun ne olduğunu gayet iyi biliyorum ben daha önce warrock forumuna katılmamıştım durmadan başka başka warrock dışında konular açıyordum ilk foruma üye olduğumda sonra uyarı aldım 1-2 kere ondan sonra anladım hatta turgay bana burası warrock forumu dedi normal foruma dönüştürmeyelim dedi bende hak verdim şimdi gerekeni yapıyorum.sanada bunu anlatmak istedim.

By NyAnKieS

Senin Marka Olduğun Yerde Etiketi Ben Koyarım.

[Resim: inan.png]

(Bu Mesaj 04-30-2010 01:55 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : NyAnKieS.)
04-30-2010 01:54 PM
Tüm Mesajlarını Bul
psikoiz
l1PK1l Clan Leader

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
boşver sen bana bir şey anlatmaya çalışma. zaten sabahtan beri sinirliyim...

04-30-2010 02:00 PM
EmrE Can KUTLU
Missing GNA Days...
*

Profil Bilgileri
Adı: Emre

Katılma Tarihi: Feb 2010

Rep Puanı: 38

Warrock Bilgileri
Nick: stormtroop

K/D: -

LwL: -

Clan: GNA

8. Slot Silahım :
gold_scorpion
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Sniper
M60
CQC
(04-30-2010 12:34 PM)Mechaasker Yazılan:  Bu adamın açtığı konular nedense boş oluyo hep Smile

Boş bir insan demekki...Diğer konularını bilemiycem ama bu baya saçma knife vercekmiş bide^^
Diğer konulara baktım tektek paylaşmak yerine tek konuda olsa daha iyi olabilirmiş.Ama bunu niye açtın bilmiyorum..

[Resim: sinopdogdog.gif]
(Bu Mesaj 04-30-2010 03:15 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : EmrE Can KUTLU.)
04-30-2010 02:42 PM
Tüm Mesajlarını Bul
pringles
Sansar Salvo
*

Profil Bilgileri
Adı: Yasin

Rep Puanı: 64

Warrock Bilgileri
Nick: Nick Yok

K/D: 4.00

LwL: 100

Clan: UGTR

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
l85a1
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
sadece 1 kisiye 1 kere verebilirsin rep

[Resim: salv0x.gif]
04-30-2010 04:33 PM
« Önceki | Sonraki »
Konu Kapalı 

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
Video Ben Deli Değilim. Şizofreni Yarışması 1. Gelen Senaryo Atasaint 4 4,765 12-16-2011 12:47 AM
Son Mesaj: Nemoonline
  mvp warrock yarışması (: Can Doğan 17 3,728 07-29-2011 10:53 PM
Son Mesaj: NXBoomer
  +25 Rep Yarışması... SinanYksl 26 6,469 07-28-2011 05:28 PM
Son Mesaj: SinanYksl
  Liseler arası müzik yarışması F.Dana 2 3,295 03-18-2011 12:10 AM
Son Mesaj: NXBoomer
  LG yarışması d3aths0ul 12 3,908 05-28-2010 09:37 PM
Son Mesaj: Restart

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай