(04-16-2010 07:51 PM)Mechaasker Yazılan: [ -> ] (04-16-2010 07:48 PM)delinqu3nt Yazılan: [ -> ] (04-16-2010 07:41 PM)Mechaasker Yazılan: [ -> ]Alıntı:sence o adamlar bunun yapılmasına izin verirmi ayrıca clan macı değil pinglere bakarmısın
Verir vermez beni ilgilendirmez.Clan maçı derken hep ops olması gerekmez.SS de clan maçı olduğu belli
Şunuda söyleyim kimseyi savunmuyorum sadece kendi fikirlerimi söylüyorum.Eğer ss teki kişi kanıtlayamazsa iş bitmiştir.Hee sunu söyleyenler olucaktır ss çok eski vs vs. "insan 7 sinde neyse 70indede aynıdır"
Senin foruma koyduğun bi videoda da karakter değiştirirken karakter simsiyahtı?
Nasıl simsiyah ?
Siyah diye bi renk vardı sanırsam ona benzer bişeydi
Bu çeşit crosshair benim SS'lerimde de var. Öldüğün anda SS alırsan crosshair öyle gözükebiliyor.
Adamın nicki diyorsun ama adamın nicki dediğin şey adamın cesediyle aynı yerde değil.
Famas diyorsun ama eskiden bu kanıt değil. Bugünkü hack tarzları 2 yıl önce yoktu. Eğer elin için gözükse adamın bacağının içide gözükürdü. O tip hacklerde sadce elin içi gözükmez tüm bedenin iç tarafı gözükür.
Birincisi cross birleşik yapmak basit bir şey bilen bilir..
2. si ozaman hack varmıydı bilmiyorum bile...
3.sü silah ölünde adamın eline değil ayıpyır söylemesi heryerine girer...bunu bilmiyosan warrocku bırak daha iyi...
4.sü ise ordaki nick gibi duran şey grafik hatası veya sslerde olan garip şeylerden hiçmi ss ceçyiğinde ss dalgalı veya siyah çıkmadı??
Bu kadar basit oyundan anlamayan zavallı insanlarA ACIYORUM..Adımı karalamak kolay değil çünkü bir hatam yok..
Her şey açık sanırım tartışmaya gerek yok hack olmadığı anlaşıldı.