Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Eski Hackerlardan :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(04-16-2010 07:26 PM)nihocan Yazılan: [ -> ]
(04-16-2010 07:24 PM)TurkLead Yazılan: [ -> ]
(04-16-2010 07:19 PM)nihocan Yazılan: [ -> ]Ben hack göremedim şahsen Açıklayım

El içerde normal çünkü adam ölü
Cross birleşik olma çok görülen bişey
Şu kara lekede nicke benzemiyor keşke ssle oynanmasaymış...

Biri hariç hepsine katılıyorum crossun öyle olması pek görülen bir şey değil. Özellikle oyun sonu.

Aynı ss veyisdede mevcut ondan o zaman oda hack =)Ben çok gördüm böyle ss şahsen oyun sonu cross birleşik çıkan..

Benim ss de oldugum yere 5 tane bomba geldi tam o anda ss almisim onda oyle cikti bunuda herkez biliyo . Beni ortaya katmanin nedenini anlamadim ama neyse . Bunu defalarcada kanitladim demi Nihat ?
(04-16-2010 07:36 PM)byhayalet Yazılan: [ -> ]
(04-16-2010 07:26 PM)nihocan Yazılan: [ -> ]
(04-16-2010 07:24 PM)TurkLead Yazılan: [ -> ]
(04-16-2010 07:19 PM)nihocan Yazılan: [ -> ]Ben hack göremedim şahsen Açıklayım

El içerde normal çünkü adam ölü
Cross birleşik olma çok görülen bişey
Şu kara lekede nicke benzemiyor keşke ssle oynanmasaymış...

Biri hariç hepsine katılıyorum crossun öyle olması pek görülen bir şey değil. Özellikle oyun sonu.

Aynı ss veyisdede mevcut ondan o zaman oda hack =)Ben çok gördüm böyle ss şahsen oyun sonu cross birleşik çıkan..

Benim ss de oldugum yere 5 tane bomba geldi tam o anda ss almisim onda oyle cikti bunuda herkez biliyo . Beni ortaya katmanin nedenini anlamadim ama neyse . Bunu defalarcada kanitladim demi Nihat ?

Ben burda "Hack Değil" diye savunuyorum ...
Alıntı:sence o adamlar bunun yapılmasına izin verirmi ayrıca clan macı değil pinglere bakarmısın
Verir vermez beni ilgilendirmez.Clan maçı derken hep ops olması gerekmez.SS de clan maçı olduğu belli
Şunuda söyleyim kimseyi savunmuyorum sadece kendi fikirlerimi söylüyorum.Eğer ss teki kişi kanıtlayamazsa iş bitmiştir.Hee sunu söyleyenler olucaktır ss çok eski vs vs. "insan 7 sinde neyse 70indede aynıdır"
Olayi bana cevirmeyin lutfen . Konunun ss hakkinda yorum yapin. Benimle ilgili yorum yapmayin lutfen .
(04-16-2010 07:44 PM)byhayalet Yazılan: [ -> ]Olayi bana cevirmeyin lutfen . Konunun ss hakkinda yorum yapin. Benimle ilgili yorum yapmayin lutfen .

Sen kimsin? o ss deki hangi char senin?
(04-16-2010 07:41 PM)Mechaasker Yazılan: [ -> ]
Alıntı:sence o adamlar bunun yapılmasına izin verirmi ayrıca clan macı değil pinglere bakarmısın
Verir vermez beni ilgilendirmez.Clan maçı derken hep ops olması gerekmez.SS de clan maçı olduğu belli
Şunuda söyleyim kimseyi savunmuyorum sadece kendi fikirlerimi söylüyorum.Eğer ss teki kişi kanıtlayamazsa iş bitmiştir.Hee sunu söyleyenler olucaktır ss çok eski vs vs. "insan 7 sinde neyse 70indede aynıdır"

Senin foruma koyduğun bi videoda da karakter değiştirirken karakter simsiyahtı?
(04-16-2010 07:48 PM)Mechaasker Yazılan: [ -> ]
(04-16-2010 07:44 PM)byhayalet Yazılan: [ -> ]Olayi bana cevirmeyin lutfen . Konunun ss hakkinda yorum yapin. Benimle ilgili yorum yapmayin lutfen .

Sen kimsin? o ss deki hangi char senin?

Ben o ss de yokum konuyu bana ceviriyolar . Lutfen cevirmeyin dedim .
Smile Belirtmek isterim hackı yapan adamların nickleri hangi puntoyla göstereceklerini bilemezsin Smile

Sildim mesajımı rahatsız olucağını bilmiyorudum pardon
(04-16-2010 07:48 PM)delinqu3nt Yazılan: [ -> ]
(04-16-2010 07:41 PM)Mechaasker Yazılan: [ -> ]

Senin foruma koyduğun bi videoda da karakter değiştirirken karakter simsiyahtı?
Nasıl simsiyah ?
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler