Adamın cross birleşik ki ss çeken kişi kendi başkası olsa yani başkası onu çekse lag dicem ama değil?
(04-16-2010 07:25 PM)by_system Yazılan: [ -> ] (04-16-2010 07:23 PM)Mechaasker Yazılan: [ -> ] (04-16-2010 07:22 PM)nihocan Yazılan: [ -> ] (04-16-2010 07:21 PM)Mechaasker Yazılan: [ -> ]burda hack kim crusher8 mi trwarrior mu?
Ss crusher8 den
O zaman crusher8 cross birleşik doğrumu?
Yani onun takımındakiler de görüyor bunu doğrumu?
takımındaki adamlara bakıyorum,hacke müsade mi ettiler?
ss'i koyan alper
silen alper
Kendilerini ele verdiler yani

(04-16-2010 07:24 PM)TurkLead Yazılan: [ -> ] (04-16-2010 07:19 PM)nihocan Yazılan: [ -> ]Ben hack göremedim şahsen Açıklayım
El içerde normal çünkü adam ölü
Cross birleşik olma çok görülen bişey
Şu kara lekede nicke benzemiyor keşke ssle oynanmasaymış...
Biri hariç hepsine katılıyorum crossun öyle olması pek görülen bir şey değil. Özellikle oyun sonu.
Aynı ss veyisdede mevcut ondan o zaman oda hack =)Ben çok gördüm böyle ss şahsen oyun sonu cross birleşik çıkan..
cross birlesik değil o apayrı bi ' cross hack sniperlar için . tabi hack olmayadabilir çünkü hatırlıyorum Masaüstü temizleme programı vardı böyle crosshair cıkartıyordu masaüstünde sen onu oyunda kullanabiliyordun.
O zamanın buguda olabilir. SSlerime bakıcam varmı öyle bir Cross diye
(04-16-2010 07:28 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]cross birlesik değil o apayrı bi ' cross hack sniperlar için . tabi hack olmayadabilir çünkü hatırlıyorum Masaüstü temizleme programı vardı böyle crosshair cıkartıyordu masaüstünde sen onu oyunda kullanabiliyordun.
Sonuçta oda bi illegal birşey.
(04-16-2010 07:28 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]cross birlesik değil o apayrı bi ' cross hack sniperlar için . tabi hack olmayadabilir çünkü hatırlıyorum Masaüstü temizleme programı vardı böyle crosshair cıkartıyordu masaüstünde sen onu oyunda kullanabiliyordun.
Öyle birşey olduğunu sanmıyorum clan maçına benziyor ve biri hack açmış takımıda izin vermiş olabilir

eskiden bu kadar çok hack yoktu açık açık doğrudur bu

(04-16-2010 07:29 PM)Mechaasker Yazılan: [ -> ] (04-16-2010 07:28 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]cross birlesik değil o apayrı bi ' cross hack sniperlar için . tabi hack olmayadabilir çünkü hatırlıyorum Masaüstü temizleme programı vardı böyle crosshair cıkartıyordu masaüstünde sen onu oyunda kullanabiliyordun.
Öyle birşey olduğunu sanmıyorum clan maçına benziyor ve biri hack açmış takımıda izin vermiş olabilir 
sence o adamlar bunun yapılmasına izin verirmi ayrıca clan macı değil pinglere bakarmısın