Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Az Kassın mı Diyorsunuz ? Buyrun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
256 ekran kartı 1 gb ram var ama fena kasıyor hiç bişeyde yüklü değil pc de sistem olarak xp yüklü ... bazen kımıldamıyor bile oyunda Smile işe yararmı acaba oyunun özelliklerinde daha aşağısı gösteriyor bunlardan ama yinede kasıyor anlamadım
Arkadaşlar ben bunu yaptım ve işe yaramadı ne yapsam olmuyor sorun oyunun dosyalarında bir ara büyük bir grafik değişikliğine gidildi ve sonra bu sorun çıktı. Başka önerisi olan var mı acayip kasıyor işlemcim ve ekran kartım yeterli diğer oyunları sorunsuz oynuyorum ama Warrock'a gelince kasıyor. Ekran kartım 8600gts 256Mb 2gb ram Ve Pentium Dual Core 3.00 normal şartlarda sorunsuz çalıştırması lazım ama olmuyor işte kasıyor sürekli ve ben de oyunu oynayamıyorum Ss.gif Başka çözüm yolu bulan varsa lütfen paylaşsın..
teşekkürler . eline sağlık Smile gerçekten işe yarıyor Wink
gamebooster la oyuna gırınce 10705 gııb hatalar alıyorum Ss.gif
Teşekkürler
Teşekkürler
beyler benim 3 gb 667 mhz ddr 2 ram, 1 gb nvidia geforce 9500gt 128 bit ekran kartım 1.6 ghz işlemcim var bu kadar sistemle gta 4ü call of duty 7 yi oynadım ama bu warrock beni öldürcek ne yapmam gerekiyorr ?
Güzel
Benm makine ozrLu zaten.ne yapsm oLmuor değistirmem sart. beyfendi
Benim windows7 nasıl yapcam baslangıç yok Ss.gif
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler