Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Az Kassın mı Diyorsunuz ? Buyrun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Umarım işime yarar eyv +rep
Denicem inşallah işe yarar ve nefret ettiğim lag ortadan kalkar çok güzel paylaşım ellerine sağlık Smile
masaüstü çözünürlüğünü nasıl düşürüyoruz?
Adam işleri yapıyor ya
oley süper beynine sağlık Big Grin
(04-24-2010 04:09 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]
(04-23-2010 08:46 PM)nihocan Yazılan: [ -> ]Pcyi öldürüyor tabikide ben kullanmanızı önermem çünkü pcnin belli bir sınırı var adamlar tabikide performansı sonuna kadar zorlamıyor 2 mermi fazla atıcam diye 2 sene kullanıcağınız pcyi 1 sene kullanmaya değmez bence.

Suanki Pcm 2003 yılından alınmıs.Korkmadan kullanıyorum o kadar abartılıcak bi zarar vereceğinide sanmıyorum ?

neden milletin laflarına hemen karşılık veriyorsun adamın bir bildigi varki. söylüyor aynı şey benim başımada geldi ekran kartı 512 bit 2 gb ram 8 gb ama o lanet olası program ekran kartımı yaktı. pc salaklaştı yani 2 mermi atıcaksınız diye deymez arkadaşımızın dedigi gibi. afedersiniz ama pcnin .... ediyor deymez zaten
çok çok çok teşekkürler gerçekten çok işe yarıyor
arkadaşımız çok güzel anlatmış ve işe yarar ama xp üzerinden anlatmış Smile o yüzden ctrl+alt+del yaparken vista ve win7'de pc yi kilitle falan yazar biz(vista veya win7 kullananlar) görev yöneticisine basıpta dediklerini yapıcaz bilmeyen arkadaşlara yardım Tongue
oyundan atıyor çalısmıyor beya
sağolasın teşekkürler
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler