Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Az Kassın mı Diyorsunuz ? Buyrun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
gamebooster ın pc yi yavaşlattığı bir gerçek ben silmiştim o yüzden

oyun için iyi fakat oyun dışında pc yi öldürüyo resmen

ginede teşekkürler
arkadaslar 512 ekran kartı 1gb ram 2.80 ıntel r ıslemcı foxcon boyle bı bılgısayar da bunu yapsam bır tehlıke arz eder mı ?
(02-14-2010 03:49 PM)xhamster Yazılan: [ -> ]arkadaslar 512 ekran kartı 1gb ram 2.80 ıntel r ıslemcı foxcon boyle bı bılgısayar da bunu yapsam bır tehlıke arz eder mı ?

o bilgisayarda bunu yapmak zorunda değilsin zaten kasmaz kasıyorsa greafikleri indirirsin veya renk ayarlarını 16 bit yaparsın
iobit ise yaparim programlarini begeniyorum su anda warrock defrag yapiyor umarim sorun cikmaz paylasim icin tesekkurler
öncelik atamayı yaptıgım zaman eylem tamamlanamadı erişim engellendi diyor ne yapmam gerekir??
Gameboosterdan adam banlandı..
(04-23-2010 04:36 PM)xgangst4r Yazılan: [ -> ]Gameboosterdan adam banlandı..

cıktıgı zamandan beri kullanıyorum tek 1 charım ban yemedi.GameBooster 'dan değilde baska seylerden olabilir. Nerde biliyorsun derseniz :
- GameBooster oyuna girmeden açılır yani oyuna girdikten sonra hack detected verir.login olmanıza imkan yok !
Pcyi öldürüyor tabikide ben kullanmanızı önermem çünkü pcnin belli bir sınırı var adamlar tabikide performansı sonuna kadar zorlamıyor 2 mermi fazla atıcam diye 2 sene kullanıcağınız pcyi 1 sene kullanmaya değmez bence.
(04-23-2010 08:46 PM)nihocan Yazılan: [ -> ]Pcyi öldürüyor tabikide ben kullanmanızı önermem çünkü pcnin belli bir sınırı var adamlar tabikide performansı sonuna kadar zorlamıyor 2 mermi fazla atıcam diye 2 sene kullanıcağınız pcyi 1 sene kullanmaya değmez bence.

Suanki Pcm 2003 yılından alınmıs.Korkmadan kullanıyorum o kadar abartılıcak bi zarar vereceğinide sanmıyorum ?
saol güzel paylaşım
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler