Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yazık Oldu...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
l3ombastic (famas retailli)
l3urbery (aı_aw retailli)
l3igtank (m249 retailli)
l3igrusher (m60 retailli)

Evet beyler doğru duydunuz bu 4 tane retailli charım ban yedi..Hepsi çok kısa zaman zarfında banlandı..Ben oyuna 2 haftadır girmiyorum artık battlefieldbc2 oynuyorum ancak bugun cagırdılar gireyim dedim account blocked diyordu ticket falan attım ancak g1'ime baktığımda 4 tane retailli charımda ban yemişti ve işin kötü tarafı bu charların şifrelerini kimse bilmiyordu...Sadece l3igrusher'ınkini bir arkadaşım biliyordu o yapmış olamaz çünkü diğer charlarımın şifreleri farklıydı ve ban yedi... Big Grin

Sadece gülüp geçiyorum bana bunu yapmaya çalışan arkadaş boşa uğraşmış..Bütün charlarımda hack açmış sanırsam oyunda özellikle urbanda görenler olmuş...(istihbarat hazır)ve bugun 1-2 saat önce ban yemiş hesaplarım...

Neyse artık kim yaptıysa bu çabaları boşa gidicek şifrelerimi gizli sorularımı değiştiriyorum bütün hesaplarımada nick change atıyorum ve oyuna devam ediyorum...Tabiki önce charlarımı açtırıcam...

Sonunda istedikleri oldu mutlu olmuşlardır..Allah onları benim adımada mutlu etsin...Neyseki oyunu bırakmıştım pek kasmıcam ama bunu yapanı bulursamda benden bana bu yaptığının 5 katını çeker...Bana bir vurana ben beş vururum..

Videolardan falanmı ban yedim dicem ama sanmıyorum çünkü 1 senedir girmediğim charım bile ban yemiş..
alper bide diyorsun ban yedirtemessin Big Grin ben attırdım banını xd şaka şaka ama açtıramassın o banları Big Grin
yazık olmuş alpercim seni aramızda tekrar görmek isteriz =)
Accountu actıramassan yazık olur... Kendine güveniyonda actırırım diyorsun eger hack yaparken yakalandıysa istersen k2 nin ceo su ol actıramassın accountu.
yazık olmuş Sad gerçekden
(04-08-2010 06:33 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]alper bide diyorsun ban yedirtemessin Big Grin ben attırdım banını xd şaka şaka ama açtıramassın o banları Big Grin

o kadar emin olma şifremi bulup içindde hack açarlarsa tabiki ban yerim ama dışardan hiç bir müdahale ile o charlar ben yemezdi...

Neyse ben charları açtırınca görüşürüz seninlede...l3ombastic açılsa yeter zaten oyunu bıraktım ondan pek takmıyorum...
(04-08-2010 06:35 PM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ]
(04-08-2010 06:33 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]alper bide diyorsun ban yedirtemessin Big Grin ben attırdım banını xd şaka şaka ama açtıramassın o banları Big Grin

o kadar emin olma şifremi bulup içindde hack açarlarsa tabiki ban yerim ama dışardan hiç bir müdahale ile o charlar ben yemezdi...

Neyse ben charları açtırınca görüşürüz seninlede...l3ombastic açılsa yeter zaten oyunu bıraktım ondan pek takmıyorum...

açtıramassan ezo olur musun la Smile
Geçmiş olsun Alper Üzüldüm senin adınaSad
Geçmiş olsun diyelim . İnsallah actırırsın
Geçmiş olsun.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler