Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yazık Oldu...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(04-08-2010 07:18 PM)nihocan Yazılan: [ -> ]
(04-08-2010 06:33 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]alper bide diyorsun ban yedirtemessin Big Grin ben attırdım banını xd şaka şaka ama açtıramassın o banları Big Grin

Çok sevindin galiba banlanmalarına aynısı senin başına gelirse bende böyle güleceğimm045.gif

Geçmiş olsun Alper açtırırsın umarım.

yok alperle iddiamız vardı alper dedi sen hayatta banlatamazsın bu charı yada banlatamazlar dedi bende banlanır dedim sıkıysa banlansın açtırırım dedi şimdi ban yeme iddiasını kazandım açılma iddiasını katılabilecek miyim acep
Açtırırsın alper inşallah
(04-08-2010 07:20 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]
(04-08-2010 06:33 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]alper bide diyorsun ban yedirtemessin Big Grin ben attırdım banını xd şaka şaka ama açtıramassın o banları Big Grin

Çok sevindin galiba banlanmalarına aynısı senin başına gelirse bende böyle güleceğimm045.gif

yok alperle iddiamız vardı alper dedi sen hayatta banlatamazsın bu charı yada banlatamazlar dedi bende banlanır dedim sıkıysa banlansın açtırırım dedi şimdi ban yeme iddiasını kazandım açılma iddiasını katılabilecek miyim acep

pek bir iddia kategorisine girmez o benim onları söyleme sebebim charımda illegal bir şey olmamasıdır zaten iddia bile olsa kazanmış olduğunu sanmam çünkü ben oyuna girmedim ve 4 chasr aynı anda ban yedi kısaca trojan gibi bir şeydendir biri dışardan bir müdahale ile ticketla falan bir şey yapmadı...Halada diyorum yapamaz...
(04-08-2010 07:22 PM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ]
(04-08-2010 07:20 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]

pek bir iddia kategorisine girmez o benim onları söyleme sebebim charımda illegal bir şey olmamasıdır zaten iddia bile olsa kazanmış olduğunu sanmam çünkü ben oyuna girmedim ve 4 chasr aynı anda ban yedi kısaca trojan gibi bir şeydendir biri dışardan bir müdahale ile ticketla falan bir şey yapmadı...Halada diyorum yapamaz...

ben bana bakarım gardaşş Big Grin alper açtırırsan cidden helal vallaha bekliyorum senden gelecek haberleri
Alper diyosun charlardan birisine 1 yıldır girmedim trojen atsalar bile o girmedigin charın şifresini nerden bilecekler bence başka bişi var.
Eğer trojandan yediyse açtırırsın belki.
gecmis olsun ins actirirsin hepsini Smile
inş bunu yapanı buluruz o zaman o ne yapacak onu düşünsün.
Yapan araştırıyoruz inşallah açılacak charlar.
Alper başı x le başlayan sitelere girersen trojan kaparsın tabi xddd
İnşallah açtırırsın kardeşim geçmiş olsun:/
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler