Alper umarım çarlarını açtırırsın emeğine ve harcamalarına yazık olmuştur ben olsam bir tek onlara üzülürdüm

bfbc 2 fazlasıya yetiyor zaten xd
geçmiş olsun aslan kardeşim
Hepside retail li geçmiş olsun.
(04-08-2010 07:09 PM)only4vip Yazılan: [ -> ]alper emin değilim ama wrhitte bu video paylaşıldı belki bu işle bir alakası vardır izleyiver
http://www.youtube.com/watch?v=G--OPCtAQiE
Sadece o vdeo ile bütün charlarmı banlanır yaa..Onu biliyorum..Lagdan kim ban yemiş allah aşkına yaa...Biri trojan falan attı galiba tek şans bu..
Öncelikle geçmiş olsun.Diğer hesaplarını bilmem ama l3ombastic adlı charın videolar yüzünden ban yemiş olabilir.Hack olmasa bile illegal program olduğunu tesbit edip ban atmışlardır diye düşünüyorum.
(04-08-2010 07:11 PM)NumberOne Yazılan: [ -> ]Öncelikle geçmiş olsun.Diğer hesaplarını bilmem ama l3ombastic adlı charın videolar yüzünden ban yemiş olabilir.Hack olmasa bile illegal program olduğunu tesbit edip ban atmışlardır diye düşünüyorum.
Ya ben onu düşündüm lagdanmı acaba diye ama yok hepsi 10 dakika arayla ben yemiş ve oyunda gördüğünü iddia edenler var yani büyük ihtimal keylogger tarzında bir şey attılar ve şifrelerimi aldılar..Başka türlü olmaz..
Bana ver Charlarını Açtırırsan
Açılır İnşallah Charların

)))
(04-08-2010 06:33 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]alper bide diyorsun ban yedirtemessin
ben attırdım banını xd şaka şaka ama açtıramassın o banları 
Çok sevindin galiba banlanmalarına aynısı senin başına gelirse bende böyle güleceğim
Geçmiş olsun Alper açtırırsın umarım.