Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: s0ftouch hacker.....
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(07-16-2010 06:06 PM)selahattinbaba Yazılan: [ -> ]bu lafım sadece gmlere değil mesala benim odamda olsa ben o resimle adamı kicklememBig Grin(tabi hack yaparsa o başka haaDBig GrinBig Grin)

işte bu zihniyeti anlamıyorum.hack olduğunu bildiğim biri var karşıda.''kickler misiniz ? '' diyorum. '' şimdi hack yok '' diyerek atılmıyor.oyundan atmak için keyfini mi bekleyeceğiz adamın hack açması için ya da hack kullandığıın belli etmesini mi ? ne diyim bilemedim valla sana =))
bence evet ben bölelerini çok gördüm tabi evet eğer bende görürsem atarım adam güzel oynuyor veya gıcıklık olsun diye atmadığı ne belli ?
hepimiz bu forumu kullanıyor ve konuları takip ediyoruz değil mi ? =))) o zaman kimlerin hack olduğunu ve ifşa edildiğini de biliyoruz.Ben özellikle bu isimleri aklımda tutmaya çalışıyorum oyunda denk geldikçe kickliyorum.aynı hassasiyeti hepimiz göstermeliyiz Wink
yok kardeş o anlamda değil ben sadece rastlantı olabiliğini söylüyorum k.bakmayın herkesten özür diliyorum artık konuyuda uzatmayalım bütün forumu bizi dinlemesin teşekkür ederimbeyfendi
(07-16-2010 06:18 PM)selahattinbaba Yazılan: [ -> ]yok kardeş o anlamda değil ben sadece rastlantı olabiliğini söylüyorum k.bakmayın herkesten özür diliyorum artık konuyuda uzatmayalım bütün forumu bizi dinlemesin teşekkür ederimbeyfendi

iyi forumlar beyfendi
Bilgi İçin TskLer
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler