Kanıt sağlam bence adamın üstünden en az 6 tane rpg geçiyor.
(03-31-2010 01:00 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Kanıt sağlam bence adamın üstünden en az 6 tane rpg geçiyor.
aynen 6 tane rpg atamaz kimse o kadar seri ^^
(03-31-2010 12:46 PM)Barış Yazılan: [ -> ]Yalnız bu pek sağlam kanıt değil.
iyi analiz edersen anlarsın gerçi kanıtın sağlam olduğunu söyleyen arkadaşımızda var herneyse şimdi bu ifşa oldu ama bunu nasıl banlaycağız biz ss attık ama banlanmadı ne hikmetse.
birde samet kardeşimde odada gördümmü atıyorum diyor. hatta benim odama gelemiyor diyordu. şimdi bu kendini insan sıfatına sokup ama insan olmayan mahlukat dün bizim odaya yine geldi onun ss gerçi evimde kaldı ve oyun esnasında karşıya girmiş ama karşıda öyle tanıdığımız insanlar varki hayretler içinde kalırdınız hatta onu destekleyenler bile var işin gülünç tarafıda o samet
hack olduğu belli

(03-31-2010 01:07 PM)Soner Ağdaş Yazılan: [ -> ] (03-31-2010 01:00 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Kanıt sağlam bence adamın üstünden en az 6 tane rpg geçiyor.
aynen 6 tane rpg atamaz kimse o kadar seri ^^
Biri tank ateşi desen iki kişide dalsa pzf yada rpg ile bu ss yine ortaya çıkabilir hack değil demiyorum hacktir olabilir ama kanıt sağlam değil
hack olduğunu biliyordum ama bu kanıtla ban yemez... üstündeki duman için milyonlarda ihtimal düşünür k2 dumanlardanda ban yemez video alsaydın keşke
OPK de yapıyordu . Çok gördüm
Hackerlardan kurtulmak çok zoooor
Video ile alın hackeri.Screen shootlar ler pek kayda alınmıyor