Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: s0ftouch hacker.....
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Yazık bunun gibilerine...
haklısınız video alama şansım yok idi ama odalarınıza almasanız yeter arkadaşlar illaki birgün biri video çeker banlar
video çekmeye vakit olmadıki sözde apachi kullanmaya calısıyorum ben adama 4-5 füze falan atıyorum tuslarla adam benı hemen ındırıyor rpg ıle ındırmeye basladı en son bu ss ıcınse k2 ınanmaya bılır ama 8 kısılık odada 6 tane fuze aynı anda nasıl gelir.En azından bu haysiyetsiz banlanmasa bile odada tutmayın zaten nick change atar bu şerefsiz...
Helal olsun oguzkaqan ben xwestside ben de onun video almaya calısıyordum da yapamadım ama ss de gzel yakalamıssın
Vdio ilede banlamıyorlar artık Ss.gif
anlayamadım S: s0ftouch kankam
(07-15-2010 12:49 AM)fr3shbatu Yazılan: [ -> ]anlayamadım S: s0ftouch kankam

kankan hacker dostum.
bunun hiçbirşeyi kanıtlayacağını bilmiyormusunuz video gerekli belki o arada 3 füzeci birlikte attı gmler bölelerini banlamaz bende söylemesiWink
(07-16-2010 06:00 PM)selahattinbaba Yazılan: [ -> ]bunun hiçbirşeyi kanıtlayacağını bilmiyormusunuz video gerekli belki o arada 3 füzeci birlikte attı gmler bölelerini banlamaz bende söylemesiWink

biz zaten gmlerden ümidi kesitik =) hack olduğunu bildiğimiz adamları odalarda tutmayalım yeter Wink
bu lafım sadece gmlere değil mesala benim odamda olsa ben o resimle adamı kicklememBig Grin(tabi hack yaparsa o başka haaDBig GrinBig Grin)
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler