Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Karın Kasları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Aramızda karın kası meraklısı insan ver ise bu programı çalışabilir

Eğer göbeğiniz yok ise 2 ayda kaslar belirginleşebilir Smile
gel göbek göstereyimSmile
gel göbek göstereyimSmile
Ben çalışıyorum birz belli oluyor ama daha çok çalışmak lazım(:
Bende çalışıyorum ama benim karnımın altı ağrıyor nedense kas başka yerde oluşacak galiba Big Grin
3:07'de başlayan hareket çok etkili, sırf o hareketle kaslar 1 aya kadar kaslar hissettiriyor kendini Smile
(04-23-2013 12:24 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]3:07'de başlayan hareket çok etkili, sırf o hareketle kaslar 1 aya kadar kaslar hissettiriyor kendini Smile

Denedin mi etkili mi Smile

Bende 2 hafta oldu başlayalı evde yapıyorum sporumu sahilde koşuyorum bazende her cumada halısaha maçımız var :)Ekmeği kestim yağlı yemiyorum pek ne yapmam lazım başka
(04-23-2013 08:40 AM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ]Bende çalışıyorum ama benim karnımın altı ağrıyor nedense kas başka yerde oluşacak galiba Big Grin

Kaslarının hareket geçtiğini gösterir o karın ağrısı.
(04-23-2013 03:32 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(04-23-2013 08:40 AM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ]Bende çalışıyorum ama benim karnımın altı ağrıyor nedense kas başka yerde oluşacak galiba Big Grin

Sence ne kadar sürede baklavacı dükkanını açarım Smile
(04-23-2013 06:00 PM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ]
(04-23-2013 03:32 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]

Sence ne kadar sürede baklavacı dükkanını açarım Smile

Karnının üstüne 2-3 kiloluk bir ağır bir şey koy onunda mekik çek 1-2 ay sonra çıkmaya başlıyor bende bir hocadan öğrendim Wink
(04-23-2013 12:37 PM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ]
(04-23-2013 12:24 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]3:07'de başlayan hareket çok etkili, sırf o hareketle kaslar 1 aya kadar kaslar hissettiriyor kendini Smile

Denedin mi etkili mi Smile

Bende 2 hafta oldu başlayalı evde yapıyorum sporumu sahilde koşuyorum bazende her cumada halısaha maçımız var :)Ekmeği kestim yağlı yemiyorum pek ne yapmam lazım başka

Hemde nasıl etkili Smile ama düzenli yapman lazım yani 1-2 gün bile beklesen eksikliğini belli eder. Birde yorulduğunda hemen bırakma mesela ilk gün hareketleri 10 defa tekrarladıysan sonraki gün 11-12 defa yap daha fazla verim alırsın Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler